Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe activeer ik een Verizon 720 Modem ?
Het activeren van een Verizon USB720 modem kunt u het toestel voor mobiel breedband toe te voegen aan uw account en krijg online met behulp van zijn mobiele breedbandverbinding . De USB720 kunnen worden geactiveerd met behulp van VZAccess Manager , mobiele breedband verbinding hulpprogramma Verizon's , als je op een locatie op inheemse netwerk van Verizon's . Eenmaal geactiveerd , kan de USB720 worden verplaatst tussen computers , en het kan ook gebruikt worden als een roaming- apparaat wanneer u weg bent van de inheemse netwerk van Verizon Wireless . Zolang uw computer een beschikbare USB -poort , kan het apparaat worden geactiveerd en getest . Instructies
1

Download de nieuwste versie van VZAccess Manager . U kunt VZAccess downloaden op vzam.net . Als alternatief kunt u VZAccess manager te openen met de cd - rom die uw USB720 modem vergezeld te installeren . Echter , het beschikbaar voor download op vzam.net versie is de meest recente beschikbare versie . Kopen van 2

Dubbelklik op het installatieprogramma hebt gedownload naar VZAccess Manager installeren op uw computer .

Open VZAccess manager 3 na de installatie is voltooid , en open het menu " Opties " . Klik op de optie " Activeren " , en klik op ' Next '. De Verizon USB720 modem mag niet worden aangesloten op de computer op dit moment , hoewel de USB-verlengkabel , indien nodig , kan worden aangesloten .
4

Controleer het vak dat VZAccess Manager zet als de manager voor draadloze wide- area netwerken ( WWAN ) exclusief . Als deze optie niet is geselecteerd , VZAccess manager wordt ook standaard manager voor WiFi-verbindingen , het overschrijven van de hulpprogramma's ingebouwd in Windows en Mac OS X. Maak de WWAN - enige keuze en klik op " Next . "
5

Kies het type apparaat wordt geïnstalleerd en geactiveerd met VZAccess Manager . Zoals de USB720 modem is een USB- toestel voor mobiel breedband , selecteert u het keuzerondje naast het vak met de " PC Card , Express Card of USB Modem " leest en klik op 'Volgende'.
6

Sluit de USB720 modem naar de computer of USB-verlengkabel wanneer daarom wordt gevraagd . Klik op " Next " wanneer de USB-modem wordt aangesloten op activering en setup blijven

Beoordeling 7 de " VZAccess Manager - Finished" . Scherm . Vink het vakje aan naast " Run VZAccess Manager bij opstarten ' als u wilt dat de software automatisch wordt gestart wanneer het besturingssysteem laadt . Deze optie wordt alleen aangeraden als u gebruik maakt van uw Verizon Wireless USB720 modemverbinding als de primaire netwerkverbinding op uw computer .
8

Klik op " Finish " om een einde setup .
9

Locate VZAccess manager in het menu 'Start' onder ' programma's ' of dubbelklik op het pictogram op het bureaublad om VZAccess Manager te starten . Met uw USB720 modem aangesloten op de computer , klik op "Connect " om online te krijgen met behulp van de mobiele breedbandverbinding van uw USB720 modem .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een kab…
·Kan ik een DSL -modem voor Dia…
·Hoe kan ik een Netgear DSL Mod…
·Hoe maak je een switch tussen …
·Hoe maak je verbinding een ARR…
·Hulp op Modem Problemen in Int…
·Hoe je Linksys Setup WRT54G ee…
·Wat is een 56K modem ? 
·Direct Modem DSL Speed ​​Vs . …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Ethernet MSI Drivers Update 
·Hoe maak je een thuisnetwerk instellen M…
·Xlink Bluetooth Problemen 
·Hoe je SSH toegang uitschakelen in Pix 
·Hoe je Direct Connect Two Computers 
·Draadloze Vs . USB Network Cards 
·File Protocol Vs . Hypertext protocol 
·Hoe te schrijven Beschrijvend Website Co…
·Hoe maak je een 2Wire thuisnetwerken Mod…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com