Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Zal een Wireless Router Work Als Print Server ?
Draadloze netwerken is ingeschakeld veel computergebruikers te zetten eenvoudige thuisnetwerken zonder de noodzaak om 10/100 Cat 5 Ethernet- kabel naar meerdere kamers in het huis , waardoor de installatie eenvoudig , veilig en schoon . Alles wat je nodig hebt zijn draadloze netwerkkaarten op de computers en een draadloze router . Echter , veel gebruikers willen documenten van meerdere computers af te drukken , en dit wordt ingewikkelder - maar het is mogelijk . Servers Print

Een printserver is een apparaat waarmee meerdere computers om documenten op een printer af te drukken . Een printserver wordt geleverd met software die het mogelijk maakt elke computer op het netwerk om toegang te krijgen als de printer voor die computer . Eenvoudige printservers hebben een USB aansluiting voor de printers en een Ethernet -aansluiting voor het aansluiten op een router . Verschillende bedrijven ook draadloze printservers .
Networking een printer

Een eenvoudige draadloze router kan niet functioneren op zijn eigen als printserver . Toch zullen sommige opties laat een gebruiker de draadloze router als printserver te gebruiken . Als de printer in kwestie is een netwerkprinter die een Ethernet -aansluiting heeft , en de router is een combinatie draadloos /bedraad router , kan de printer rechtstreeks aansluiten op de router . Software die bij de printer zal elke computer op het netwerk , of het nu verbindt draadloos of bedraad , om af te drukken om het te .

U kunt ook een enkele computer kan fungeren als printserver configureren , en vervolgens draadloos afdrukken via die computer , het nadeel is dat de computer moet altijd op . Om dit te doen in XP , als eerste de printer rechtstreeks aansluiten op de computer die zal fungeren als de server en de printer als normaal configureren . Na het instelt , klikt u op "Start" , "Instellingen" , "Printers " en " faxapparaten" , klik met de rechtermuisknop op de geïnstalleerde printer , klik op "Delen" , klik op " Deze printer " , maak dan de naam van de gedeelde printer voor het netwerk .
Dedicated Wireless Print Servers

Als u niet beschikt over een netwerk printer , en u niet wilt configureren van een computer werkstation op te treden als printserver , is het nog steeds mogelijk om een ​​combinatie draadloze print server /router die dubbele plicht zal doen als printserver en een draadloze netwerk router voor uw thuisnetwerk te kopen . Deze apparaten zijn vrij eenvoudig op te zetten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe krijg ik internet van een …
·Hoe maak je een cantenna WiFi …
·How to Set Up een Wireless Off…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Het positioneren van een Route…
·Toegang tot een PC aangesloten…
·Hoe een 2Wire netwerk uitbreid…
·Hoe te Kmail Get te gebruiken …
·Atheros AR5007 Wireless Networ…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Router Lynksys …
·De effecten van Computer Onzekerheid 
·Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn ne…
·Hoe het opzetten van een VPN Van een Cis…
·Hoe te vertonen dezelfde Feed Over and O…
·Sharepoint Workflow Training 
·Verbinding maken met een VPN Van een iPh…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden voor…
·Hoe word je een ISP voor gratis 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com