Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe word je een ISP voor gratis
Een Internet Service Provider of ISP , geeft haar gebruikers toegang tot het internet voor een vergoeding . Hoewel je niet direct de volgende grote ISP , zoals Verizon en Comcast , worden zonder start - up geld , kunt u Internet service voor een vriend of twee ( helemaal tot enkele honderden ) zonder de noodzaak voor extra apparatuur . Als u besluit om dit uit te breiden als een bedrijf , dan zul je moeten kijken naar uw lokale wetten en contracten die u met uw huidige internetprovider , omdat je zou kunnen doorverkopen van hun verbinding . Instructies
Dial - up methode
1

Voeg een 56k modem in uw computer of gebruik maken van de bestaande. Kopen van 2

Sluit de modem om uw huis de belangrijkste telefoonlijn . Omdat u dit wilt doen voor gratis , wanneer iemand belt in uw ISP , kunt u niet bellen of telefonische oproepen op deze lijn te ontvangen .
3

Stel Windows ICS ( Internet Connection Sharing ) de modem . In Windows 7 , kunt u dit doen door te gaan naar het menu Start en het typen " View Network Connections " in de " Search Programma's en bestanden" tekstvak . Kies " View Network Connections" uit de lijst met programma's en bestanden op uw netwerkverbindingen pagina te zien . Klik met de rechtermuisknop op uw modem en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Delen" en vink " Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer . "
4

Voeg een nieuwe binnenkomende verbinding en gebruikersaccount. In Windows 7 , op dezelfde netwerkverbindingen pagina , drukt u op de "Alt " en toets "F " en kies " Nieuwe Binnenkomende verbindingen . " In de "Verbindingen toestaan ​​om deze computer" pop-up venster , kies " Voeg Someone " en geef de persoon een gebruikersnaam en wachtwoord . Klik op " Next " eens en controleer of de optie "Connect Via het Internet " is aangevinkt , klik nogmaals op ' Next ' . De volgende pagina zal vragen over protocollen . Dit is waar je op " Toegang toestaan ​​" en vervolgens " Dicht . "
5

Vertel je vrienden telefoonnummer van uw nieuwe ISP 's , zodat ze kunnen inbellen op uw modem . Als ze gebruikmaken van Windows 7 , kunnen ze dit doen door te gaan naar het menu Start en het typen " Network and Sharing Center " in de " Search Programma's en bestanden" tekstvak . Dan moeten ze " Netwerkcentrum " kiezen uit de lijst met programma's en bestanden naar de "Network and Sharing Center " pagina te zien . Op die pagina , moeten ze op 'Een nieuwe verbinding of netwerk , " die een venster wordt weergegeven . Vervolgens moet ze kiezen " Set Up een inbelverbinding " van de genoemde mogelijkheden . In de bijbehorende velden , moeten ze je telefoonnummer alsmede Stap 3's gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . Er zal dan een bedrijf voor de dial - up verbinding in de taakbalk 's "Network Connections " pop-up venster op de rechterbenedenhoek van het scherm . Je vrienden kunnen dit gebruiken om verbinding te maken met je .
Wireless Hotspot Methode
6

Installeer DD - WRT op uw draadloze router . DD - WRT is een open - source firmware die is installeerbaar op de meeste consumenten routers . Hoewel dit is een gratis methode , het is het beste als je een draadloze N -router en bevinden zich in een bevolkt gebied , zoals aan een universiteit .
7

Schakel uw draadloze wachtwoord toegang en installeer hotspot software . U kunt uw draadloze wachtwoord toegang uitschakelen door in te loggen op uw DD - WRT router en een bezoek aan de sectie " Wireless " . Kies dan de sectie " Wireless Security " en , onder "Security Mode ", kies " Geen" en "Save Settings . " Chillispot en SputnikNet Express zijn twee populaire hotspot software aanbod .
8

uw hotspot-software configureren om advertenties te hebben. Advertenties laat je gratis hotspot ISP inkomsten genereren wanneer klanten loggen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Linksys configureren vo…
·Hoe op te laden voor internetg…
·Hoe te voorkomen Hotlinking Me…
·Hoe kan ik gratis internettoeg…
·De voordelen van e-mail als co…
·Hoe vindt mijn DNS Server adre…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Uitleg over Google Checkout en…
·Definitie van een Wi - Fi-kaar…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de voordelen van Ethernet- prot…
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
·Hoe te verbinden Twee draadloze routers …
·Hoe te vertellen als iemand Is het gebru…
·Waarom is mijn Modem Driver Uninstall ? 
·Heb ik een router voor een draadloze pri…
·How to Set Up een Arris kabelmodem 
·Hoe vindt Telefoonnummer Woonplaats 
·Hoe maak je een statement naar de Routin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com