Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een draadloze kaart voor een PC ?
Een interne draadloze kaart is een apparaat in een computer ( meestal een laptop ) die het mogelijk maakt om verbinding te maken met draadloze netwerken . Terwijl de oudere laptops waren niet in staat om een interne draadloze kaart te hosten , sommige modellen gaf gebruikers de mogelijkheid om een ​​bij het bestellen van de computer of aan een op een later tijdstip toe te voegen omvatten . Vandaag de dag , vrijwel elke laptop is voorzien van een ingebouwde draadloze netwerkkaart, dus de meeste gebruikers meestal zelfs nooit zien hun interne draadloze kaart . Functie

Wireless kaarten
gebruikers in staat om verbinding te maken met Wi - Fi-netwerken , die zeer gemeengoed vandaag . Bibliotheken , luchthavens en coffeeshops , evenals vele huizen en kantoren zijn uitgerust met Wi - Fi . Het toestaan ​​van een gebruiker om snel en eenvoudig verbinding met het internet is een van de vele voordelen van draadloze netwerken en de ruime beschikbaarheid van draadloze ingeschakeld computers .
Soorten

Er zijn veel merken evenals merken en modellen van draadloze kaarten , maar ze hebben allemaal de mogelijkheid om verbinding te netwerken met netwerken die zich houden aan 802.11-standaarden , die vrijwel is elke draadloze netwerk . De meeste computerfabrikanten gebruiken draadloze kaarten van verschillende leveranciers , op basis van actuele prijs en beschikbaarheid. De enige uitzondering is Apple , waarvan de interne draadloze kaart is een eenheid branded AirPort , en is niet compatibel met andere merken computers . Ook andere interne draadloze kaarten zijn niet compatibel met Apple computers
Identificatie

interne draadloze kaarten
zijn hardware- items ; . Maar ze vereisen software te configureren en door de computer zelf . Om te bepalen welk model kaart is geïnstalleerd in een Windows-computer , klik met de rechtermuisknop op ' Deze Computer " en kies " Beheren "om de Device Manager te openen . Voor Macintosh-computers , gaan onder de Apple-logo in de linkerbovenhoek van het scherm , selecteer " Over deze Mac " en klik dan op " Meer info ... " aan de hardware overzicht te zien . Selecteer ' AirPort-kaart " onder " Netwerk "om het model van de kaart te identificeren .
Voordelen

Het grootste voordeel dat een interne draadloze kaart levert is het gemak factor voor de gebruiker , en de kostenbesparingen voor de eigenaar van het draadloze netwerk . De gebruiker is in staat om verbinding te maken met vrijwel elk draadloos netwerk eenvoudig , en zonder het gedoe van het gebruik van aansluitkabels . De eigenaren van draadloze netwerken profiteren van de besparingen van het hebben van een kantoor of thuis in staat vast bedraad om voorbijgaande gebruikers tegemoet te komen .
Waarschuwing

Hoewel de mogelijkheid om draadloos bijna verbinden heeft overal zijn duidelijke voordelen , zijn er een paar nadelen aan het hebben van deze vrijheid . Het belangrijkste probleem is de veiligheid , omdat de openbare Wi - Fi-hotspots zijn zo veilig als hun beheerders toestaan ​​dat ze zijn, kunnen hackers , phishers en andere cybercriminelen Ahold van persoonlijke of gevoelige gegevens op te halen wanneer u draadloos werken . Wanneer aangesloten op een netwerk dat je geen controle over hebt , vermijd het invoeren van beveiligde websites die wachtwoorden vereisen , met name degenen die zich bezighouden met de financiën .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe te Setup Wi - Fi op een no…
·Oorsprong van Wi - Fi 
·Hoe het opzetten van Mobile Wi…
·Hoe je Wireless LAN inschakele…
·Hoe maak je een WRE54G gebruik…
·Hoe maak je een LAN met een mo…
·Gateway Vs . Router 
·Hoe maak je een I - Tech Bluet…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe een computer te controleren op een R…
·Hoe te installeren van een D - Link G520…
·Hoe u een proxy server in China verkrijg…
·Hoe te bekijken Firefox Input Geschieden…
·Hoe maak je een Domain Controller in een…
·Hoe te Utorrent gebruiken Met een HTTP-p…
·Hoe te Qwest Vervang 2701HG - D 
·DIY : WiFi USB Antenne 
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontvanger te ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com