Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
De effecten van Computer Onzekerheid
De term computer onveiligheid verwijst naar de kwetsbaarheden van systemen aangesloten op een netwerk en is een zeer belangrijke kwestie voor zowel informatietechnologie specialisten en " gewone " computergebruikers . Aangezien de Verenigde Staten Computer Emergency Readiness Team ( US- CERT ) suggereert , " Het lijkt erop dat alles berust op computers en het internet tegenwoordig ' en dat is wat maakt virtuele bedreigingen een serieus probleem . Daarom computer onzekerheid heeft een aantal effecten in de technische , politieke en financiële sfeer . Cyberterrorisme

De toenemende afhankelijkheid van de overheid en defensie-systemen in computers en netwerken maken " cyberterrorisme " een ernstige bedreiging . Volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid , President Barack Obama gekenmerkt het toenemende aantal aanvallen op Amerikaanse cyber -netwerken als " een van de meest ernstige economische en nationale bedreigingen van de natie wordt geconfronteerd . " Een prominent voorbeeld van dergelijke bedreigingen is de gecoördineerde cyberaanvallen op Estland in 2007 , waar cyberterrorists overspoeld Estse parlement , banken , ministeries , kranten en omroepen met miljoenen e-mails .
Kosten van Cybersecurity
< br >

de dreiging van overweldigende cyberaanvallen maakte de oprichting van gespecialiseerde cybersecurity organisaties essentieel . Echter , de kosten van het voortdurend actualiseren computers en netwerken , alsmede het gebruik van professionele cyber security specialisten , vereist een grote hoeveelheid van de overheidsfinanciering . Bijvoorbeeld , volgens een rapport van maart 2011 Nextgov - zoals gerapporteerd door de Dayton Business Journal - beschermt alleen de militaire netwerken in het fiscale jaar 2012 wordt verwacht dat de kosten $ 3200000000
< br . > Booming Cybersecurity Industrie

Cybersecurity
is niet geheel schadelijk is voor de economie , als een bepaalde sector heeft gezien haar winst meer dan verdubbelen tussen 2005 en 2010 . Het is de anti - virus industrie , het leveren van software voor de bescherming aan particuliere organisaties als individuen . Volgens door onderzoeks-en adviesbureau Gartner ( gartner.com ) , gepubliceerd door " Bloomberg Businessweek , " " de markt voor beveiligingssoftware groeide van $ 7500000000 in 2005 tot een geschatte $ 16400000000 in 2010 . "
< Br > Materiële gevolgen

Cyberaanvallen
niet alleen resulteren in gebruikers te hoeven vertrouwen een anti - virus expert of software op hun computer ' schoon ' , maar kunnen ook meer ernstige gevolgen . Bijvoorbeeld , een hacker die erin slaagt om op te schakelen naar een individual's - of company's - kunnen elektronische bankdiensten , geld te stelen door de overdracht van middelen elektronisch . Als een militair bestand met posities troepen ' wordt onderschept , kan het mensenlevens in gevaar . Daarom afbreuk te doen aan een computer of een netwerk beveiligingssysteem is slechts het topje van de computer onveiligheid ijsberg .

Previous: Next:
  Network Security
·Beveiliging Voordelen van het …
·Strafrecht Cyber ​​Security Ve…
·Hoe maak je een Kerberos- keyt…
·Hoe je Wireless Gebruik Verber…
·Realtek RTL8139/810X Onboard S…
·Soorten Firewalls naar een Bus…
·Hoe te Spoofing Block 
·Internet Tips voor Privacy 
·Hoe te Spy op Computergebruik 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een fragmentatiedrempel Bepa…
·Hypertext Transport Protocol 
·Hoe kan ik een laptop configureren als e…
·Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
·Hoe maak je een kaars Monitoring Node In…
·Waarom loopt een USB- webcam via een net…
·Hoe te bespoedigen een FTP Transfer 
·Hoe te verbinden van een laptop op een d…
·Hoe je FTP gebruiken Via Telnet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com