Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Internet Tips voor Privacy
Online privacy is uitgegroeid tot een wijdverspreide bezorgdheid , in het tijdperk van het internet , omdat persoonlijke informatie gemakkelijk kunnen worden benaderd en gebruikt voor slinkse doeleinden . Echter , met een beetje know -how , u uw privacy online te beschermen . Systeemwerkset

Er zijn verschillende systeemtools om informatie van uw computer te verbergen terwijl u op het internet . Firewall-toepassingen te voorkomen ongewenste IP-adressen toegang krijgen tot uw computer . Deze software is inheems in de meeste computers , maar externe firewalls van routers en downloadbare software bieden doorgaans hogere bescherming. Een andere optie is om volmachtsadres software . Dit type programma reroutes IP- adres van uw computer om een ongebruikte , openbaar IP -adres , waardoor het moeilijker voor websites op uw computer op te sporen .
Antivirus

Antivirussoftware
is essentieel aan het beschermen van uw computer tegen hackers en kwaadaardige trackers . Spyware is een tool ontworpen om alle online activiteiten van een gebruiker en toegang tot wachtwoorden en andere persoonlijke informatie te volgen . Dit wordt gestuurd voornamelijk via e-mailbijlagen , website downloads en peer - to-peer programma's; door het installeren van schijnbaar onschuldige software , kunt u onbewust uw systeem te infecteren met spyware . De meeste antivirussoftware actief voorkomt dat spyware wordt gedownload op uw systeem en waarschuwt u van verdachte activiteiten .
Social Media

Hackers
kan toegang tot veel van je te krijgen persoonlijke gegevens ( bv. naam, geboortedatum , locatie , etc. ) van social networking sites . Wees uiterst voorzichtig bij het plaatsen van informatie . Status updates moet minimaal persoonlijke informatie bevatten en idealiter zichtbaar voor alleen vrienden zijn. Gebruik sterke wachtwoorden die alfanumerieke tekens met gemengde hoofdletters bevatten . Overweeg het gebruik van een alias aan uw echte identiteit te beschermen .
Internet surfen Practices

Wees zeer kritisch bij het bezoeken van websites. Als een site probeert u een gratis product te sturen in ruil voor uw persoonlijke informatie , bent u waarschijnlijk opgelicht . Nooit kiezen om uw credit card gegevens online op te slaan. Maken er een punt om uit te loggen en sluit uw browser na het gebruik van sites van banken altijd .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te WPA Ondersteuning confi…
·Kenmerken van een Proxy Server…
·Hoe kan ik zien of Keylogger i…
·Veilige routingprotocollen 
·Basis van Kerberos 
·Hoe je Open Poorten op mijn co…
·Hoe maak je een LAN -netwerk t…
·Hoe maak je een computer Onzic…
·Remote Access Security Concern…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Zwakheden & Sterke punten van VoIP 
·Wat is VoIP DRG ? 
·Hoe maak je een PXE gebruiken Met de VMw…
·Wat is een Asus Directe link ? 
·Hoe te Computers zoeken op een lokaal ne…
·Hoe maak je een Cisco 2000 Series Wirele…
·Hoe Sites Overdracht van FileZilla om Co…
·Hoe een website te blokkeren met categor…
·Hoe te Setup My Own FTP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com