Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Wat is VoIP DRG ?
VoIP DRG is een enterprise - level apparaat dat wordt gebruikt voor thuis en op kantoor gebruikers te voorzien van breedband internet , alsmede Voice over Internet Protocol . VoIP DRG bevat vele functies die gericht zijn op het verstrekken van service providers met een middel om ervoor te zorgen dat de eindgebruikers krijgen een hoge integriteit internettelefonie ervaring . VoIP

VoIP -technologie
mogelijk maakt onmiddellijke communicatie via high- speed Internet -netwerken . VOIP wel of geen video , maar vrijwel altijd een audiocomponent bevatten . VoIP wordt vergemakkelijkt door het gebruik van headsets en stand - alone 's die binden in een netwerk . Het audio signaal van de luidspreker wordt omgezet in een digitaal signaal weer omgezet in audio aan de andere kant . Meerdere apparaten zijn ontworpen om te profiteren van de VoIP -technologie , waaronder telefoons , routers en servers .
VoIP DRG

VoIP DRG is een klant - Mits Equipment apparaattype . Breedband telefonie service providers kan het apparaat te installeren in het huis van een klant , waardoor de klant om VoIP- diensten te gebruiken , terwijl de resterende aangesloten op het internet . De dienstverlener kan vervolgens beheren van de breedbandverbinding , zodat bandbreedte blijft op een optimaal niveau , zodat klanten niet drop- outs en andere geluidskwaliteit problemen ervaren tijdens een gesprek . De VoIP- DRG elimineert de noodzaak voor een IP-telefoon , als u deze direct kunt aansluiten op de bestaande telefoon -aansluitingen .
Eigenschappen
p Met de DRG , kunt u sluit al uw computers om draadloos breedband, zonder router nodig . De DRG fungeert als zowel de modem en router . Als alternatief kunt u de DRG gebruiken als een toegewijde VoIP -client als u wenst. De DRG maakt gebruik van geavanceerde audio codecs om audio kwaliteit te maximaliseren en minimaliseren van de statische , pings , murmelingen en knalt die gemeenschappelijk zijn op VoIP-netwerken . Daarnaast is de DRG gebruikt HTTP om gegevens te beschermen als het wordt verzonden over het VoIP-netwerk
Specificaties

U kunt de DRG aansluiten op een van de vier interfaces : . Ethernet WAN , Ethernet LAN en een van de twee RJ11 connectors . Het apparaat zelf weegt iets minder dan een half pond en is 4 centimeter over . DRG vereist een 12 - volt voeding , en werkt bij temperaturen tussen de 0 graden Celsius en 50 graden Celsius . Het bevat een front - panel LCD indicator voor elk van de vier types van interfaces , plus een lampje .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat is VoIP Softswitch ? 
·VoIP Vs . Analoog 
·VoIP & ATA Vergelijking 
·Hoe het opzetten van een compu…
·De beste VoIP -apparaten 
·Hoe te gebruiken VoIP Met een …
·Hoe je Cisco Call Manager SMTP…
·Belang van VoIP 
·Hoe te ontwikkelen VoIP 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·De definitie van VeriSign 
·Hoe te Local profiel wijzigen om Domeinp…
·Hoe Inkomende telefoonnummers op Zie Com…
·Hoe om te achterhalen wie wordt gebruik …
·Verbinding maken met een gedeelde printe…
·Basic Computer Networking Configuration …
·Hoe te Whisper in Ventrilo 
·Informatie over de SoftV92 Gegevens Fax …
·Hoe maak je opnieuw installeren Linksys …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com