Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Basic Computer Networking Configuration Tutorial
Er is een proces in drie stappen aan het opzetten van uw eigen computernetwerk : maak hardwareverbindingen ( bedraad of draadloos ) tussen uw router en uw apparaten , voer de netwerkinstellingen in elk onderdeel , en vervolgens het opzetten van de router om verbinding met het internet . Maak Hardwareverbindingen

De gemakkelijkste plaats om fouten te voorkomen is in de eerste fysieke verbindingen tussen uw computer en router . Als u gebruikmaakt van Ethernet-kabels --- dat zijn de draden die eruit zien als een bredere versies van vaste telefoon draad --- Zorg ervoor dat de kabels goed zijn geplaatst aan beide uiteinden , met de plastic vangst tegen gladheid .

Als je draadloos verbindt , is het een beetje moeilijker om te weten als je het krijgen van een solide verbinding . Het apparaat waarmee u verbinding zal een display waarop u de sterkte van het inkomende signaal te hebben, maar dit is niet een precieze maatregel . Het beste is om uw apparaten , zoals computers of PDA's , configureren wanneer ze zich zeer dicht bij de draadloze router om ervoor te zorgen dat ze worden ontvangen van volledige signaal. Dit stelt u in staat om netwerkproblemen te isoleren van draadloze bereik problemen .
Set Up Lokaal netwerk

Sluit aan de administratie controlepaneel op uw router . ( Aanwijzingen hiervoor zijn inbegrepen bij uw router , meestal , een computer aan te sluiten om de router via Ethernet-bekabeling , en open een browservenster naar een numeriek adres , zoals " http://192.168.1.1 " . ) Out van de doos , is je router waarschijnlijk geconfigureerd " DHCP " netwerken , wat staat voor gebruik

DHCP
is de eenvoudigste manier van het opzetten van een thuisnetwerk " Dynamic Host Configuration Protocol . " : gewoon het opzetten van uw apparaten " verbinden via DHCP , " en het netwerk moet de rest doen . Uw apparaten zal een " handshake verzoek " om de router te vragen voor een netwerkverbinding uit te zenden , en de router zal reageren met een numeriek adres op het lokale netwerk . Achter de schermen , is de router het creëren van een "Network Access-tabel , " met een lijst van beschikbare nummers voor uw apparaten , die zij vervolgens toewijst op aanvraag .

In sommige situaties wilt u misschien een permanente numerieke IP toewijzen adressen om uw apparaten ( bijvoorbeeld , u wilt dat de computer in de keuken om altijd worden toegewezen 192.168.1.11 , in plaats van een willekeurig nummer toegewezen door de router ) . U een goed begrip van de netwerk- adressen nodig hebt om dit te doen , zie mijn eHow artikelen " Network Routing Numbers Explained " en " Subnetting tips " voor meer informatie . In je router administratie , zou je zet DHCP opdracht. Aan de keuken computer , zou je handmatige instellingen toewijzen van het netwerk nummer , de " subnetmasker " en het adres van de router te gebruiken . ( Raadpleeg de documentatie van uw router voor specifieke informatie over waar om deze veranderingen te maken . )
Brug naar de buitenwereld

Op dit punt , moet u netwerkverbindingen intern , maar wilt u waarschijnlijk uw router om verbinding met het internet . Ten eerste , zorg ervoor dat uw router correct is aangesloten op uw kabel- of DSL-modem . In je router administratie , is er een netwerk toegang tabel voor de router zelf , die het netwerk bedieningspaneel op uw apparaten lijkt . Stekker in het netwerk nummers , of DHCP-instellingen , door uw Internet -provider aan u toegewezen . Uw router moet al worden opgericht om een brug tussen uw lokale netwerk en de buitenwereld internetverbinding .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe te Bestandsdeling gebruike…
·Hoe maak je een Rogue Laptop z…
·Wat zijn de functies van de NI…
·Sluit een RT31P2 een WRT160N T…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe kan ik mijn computer aan e…
·Hoe maak je een test webomgevi…
·Aanwijzingen voor het gebruik …
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een wachtwoord Get Met een I…
·Traceroute Tutorial 
·Hoe kan ik drivers voor een Intel PRO /W…
·Belang van Computer Multimedia 
·Hoe de driver Bepaal voor Mijn Onboard E…
·Hoe kan ik een printer rechtstreeks aans…
·Hoe maak je een NetGear router zonder de…
·Hoe maak je een netwerkcomputer Toon op …
·Verschil tussen Cat - 5 & Cat - 6 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com