Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Aanwijzingen voor het gebruik van een Crossover Kabel
Crossover kabels zijn handig voor het aansluiten van twee Ethernet- enabled computers , hubs en switches zonder de noodzaak van de oprichting van een ingewikkeld netwerk voor de twee te verbinden in . Met behulp van een crossover-kabel kunt u een directe verbinding tussen de twee machines te creëren , het verkrijgen van de gebruikelijke voordelen van een netwerk, inclusief de mogelijkheid om bestanden , schijven, printers en randapparatuur delen . Crossover Kabels

Crossover kabels zijn iets anders dan de gebruikelijke patch kabels voor de aansluiting van een computer op een internet -router . Hoewel de kabels lijken op elkaar en maken gebruik van dezelfde RJ - 45-connectoren , de bedrading wordt gebruikt om de crossover -kabel te maken is anders .
Connection

Om een ​​crossover te gebruiken kabel moet je beide machines om Ethernet-poorten beschikbaar te hebben . De Ethernet-poort is een vrouwelijke connector die eruit ziet als een groter telefoonaansluiting. Als uw computer niet over een Ethernet-poort geïnstalleerd , moet u er een installeren met behulp van een interne PCI-kaart of een externe adapter , zoals een is verbonden via een USB-verbinding of een PCMCIA-kaart . Om de verbinding te voltooien , sluit uw crossover kabel in de twee Ethernet-poorten , en zorg ervoor dat de uiteinden goed vastzitten .
Netwerk instellen

Om zet je crossover-kabel te gebruiken moet je een netwerk tussen je twee apparaten instellen . In het Windows-platform kan dit eenvoudig worden gedaan met behulp van de Windows Wizard Netwerk instellen . Als een van uw computers met behulp van de kabel is aangesloten op het internet en u de verbinding met de andere computer met behulp van uw crossover kabel te delen , kan de setup-wizard u door het internet setup-proces , het kiezen van een apparaat dat is aangesloten op het internet en tot oprichting van de aansluiting voor u .

Na de oprichting van de Internet-verbinding kunt u het netwerk tussen de machines delen van je crossover kabel te creëren . Je moet het netwerk instellen op beide machines , maar het setup-proces is hetzelfde .

Om het netwerk te creëren , zullen de machines moeten worden voorzien van een naam om onderscheid te maken tussen de twee . De namen zijn alleen voor uw uitkering als de machines zelf worden onderscheiden met behulp van verschillende internet protocol adressen dat het netwerk automatisch zal inzetten . Terwijl het benoemen van de machines , zul je ook moeten komen met een gemeenschappelijke werkgroep naam . De werkgroepnaam wijst de machines die een bepaalde netwerk stelt te communiceren met andere machines delen van dat netwerk . U kunt ook kiezen voor bestands-en printerdeling inschakelen in dit stadium van de netwerkinstellingen ook.

Na het kiezen van een naam en een werkgroep van het netwerk setup wizard zal overgaan tot uw computer te configureren voor gebruik op het netwerk dat u hebt aangemaakt . Na de configuratie van elke computer het netwerk moet worden opgezet en u kunt de andere computer aangesloten via de crossover -kabel hetzelfde als bij elke andere netwerkverbinding .

Bekijken

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Business Netwo…
·Hoe maak je een bladeserver Zo…
·Hoe kan ik een LAN Game Creër…
·Hoe om de Register- GPO bewerk…
·Hoe kan ik meerdere Oracle Lui…
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe maak je een netwerkserver …
·Hoe te Cluster Met Hyper - V 
·Hoe gegevens Transfer Via stop…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe maak je een draadloze router gebruik…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
  Netwerken Articles
·Heeft de MagicJack Werk op meerdere comp…
·Hoe maak je een router verbinding 
·Hoe maak je een PCI Wireless Card config…
·Hoe vindt mijn WEP -nummer 
·Hoe Website Content onderhouden 
·Hoe te NTLM2 Authentication inschakelen 
·Computer Networking Equipment 
·Hoe het opzetten van een VPN op een D - …
·Hoe maak je een 2Wire Modem Flash 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com