Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe Website Content onderhouden
een website bijwerken kan vervelend zijn , maar het is nodig , zeker als je werkt voor een nieuws - aangedreven website . Grote dingen als oud nieuws , typefouten , banners die niet werken , en tabbladen die niet functioneren zijn snelle manieren om gebruikers te verliezen hebben bij het ​​bezoeken van uw site . Wat je nodig hebt
woordenboek
Style Guide ( Chicago Manual , MLA of AP ) op internet toegankelijkheid
Toon Meer instructies
Hoe te onderhouden Website Content

Spellcheck 1 en bewerken van uw gehele site . Ongeacht hoe relevant of nuttig de inhoud op uw site is , als de site is vol met typefouten en grammaticaal onjuiste zinnen , zullen de meeste gebruikers niet vinden uw site voldoende te zijn . Zelfs de meest populaire sites hebben een typfout van tijd tot tijd , maar tijdens het bewerken van uw website , kunt u deze fouten opruimen als je ze ziet . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de inhoud van uw site weerspiegelt de huidige dag . Als je een pagina promoten van uw boek , en het heeft een persbericht dat vorig jaar de prestaties , maar niets huidige weerspiegelt , zullen de lezers zich afvragen hoe vaak u uw site te controleren . Lezers zullen ook minder kans om contact met u als uw site ziet er verouderd .
3

Klik op elke tab een-, ad- en banner om ervoor te zorgen dat ze verbinding maken met de juiste inhoud . Als iemand betaalt u een advertentie toe te voegen aan uw pagina , maar de advertentie niet koppelen aan hun bedrijf , niet alleen zal je hen geld schuldig voor het niet voltooien van het project volledig , maar het kan ook geld verliezen voor jullie beiden . Als een bedrijf ziet dat ze krijgen meer klanten uit mensen die uw site bezochten , zullen hun advertentieruimte langer verblijf . Als ze zien dat de helft van de tijd , wist gebruikers niet weten hoe om te klikken op de promoties , kan het bedrijf die voor advertentieruimte gevraagd vragen om hun geld terug vroeg, omdat je niet volgen door met uw einde van de deal . < br Goedkope 4

> Haal al het cursief , verschillende buitensporige doopvont kleuren en talloze zoomen woorden . Uw website is niet bedoeld om te kijken als een vuurwerk PowerPoint-presentatie . Studies hebben aangetoond dat de kleur zwart is het makkelijkst te lezen en lettertypes zoals Times New Roman en Arial zijn voldoende voor lang lezen . Op een wit scherm , kunnen heldere kleur fonts en veel animatie maak je kijkers verliest . Een website hoeft niet saai te zijn in alleen zwart en wit , en kleur brengt leven in de pagina , maar zorg ervoor dat de lezer kan zien dat de inhoud is net zo belangrijk als het website-ontwerp . ( Let op : . . Er zijn uitzonderingen op deze regel Interactive delen van de site , zoals digitale magazines of kranten moeten steeds leesbaar zijn , maar animaties , zoals het elektronisch draaien van de pagina's tijdens het lezen , kan de lezer te vermaken Ook kan deze regel niet van toepassing als uw site over webpagina's te ontwerpen , afbeeldingen of fotografie . Hoewel het niet een goed idee om uw website eruit ziet als een neverending cartoon , voor visuele kenmerken maken , gaan mensen willen de ontwerpen meer dan de tekst te zien . echter , als ze lezen de tekst om uit te vinden hoe u uw ontwerpen of fotografie te kopen , maken het gemakkelijk om te lezen . Laat de heldere roze woorden . )
5

Zorg ervoor dat u een Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid hebben op de pagina's die gebruik maken van inhoud van derden om een product te verkopen , heeft forums , of verzamelt prive-informatie ( dwz , creditcards en adressen ) . Het is niet verplicht dat iedere website heeft deze opties , maar het is essentieel voor de gebruikers , die dingen te kopen op uw site of moet weten over herdruk rechten , om te weten hoe hun informatie wordt bijgehouden tijdens het bezoek aan uw website .
6

update uw inhoud regelmatig . Zelfs als de site is niet zo populair als een nieuwssite of een entertainment site , als je wilt dat mensen blijven bezoeken uw pagina , vindt nieuw materiaal toe te voegen of zelfs nieuwe foto's . Als een gebruiker houdt het bezoeken van uw site , en ze doet niets nieuws niet zien in de afgelopen maand of zo , zal ze stoppen met het bezoeken . Houd uw kijkers geïnteresseerd . Elke keer iets nieuws gebeurt dat je wilt dat gebruikers over weten , voeg deze toe aan de site . Overwegen bloggen . Dat is een creatieve manier om uw lezers te houden in - the-know .
7

Beslis over een Style Guide die je zal gebruiken om uw site te bewerken , en zorg ervoor dat alle andere web -editors die kunnen werken op uw plaats vasthouden aan deze stijl ook. Voor een scherp lezer , het is vervelend om seriële komma's in een zin en het ontbreken van komma's in een ander te zien . Indien een titel heeft alle hoofdletters minus de artikelen ( een , het , een ) , maar een andere titel is geformatteerd in zinsbouw ( alleen de eerste letter van het eerste woord met een hoofdletter ) , zullen de gebruikers af hoeveel mensen werken op uw site , en heb je al ooit een vergadering om te beslissen over stijl gehad .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te installeren Wi - Fi 
·Hoe kan ik Internet draadconne…
·How to Set Up een Chatroom 
·Hoe de tijd voor mijn Windows …
·Wat is Multiplexing en demulti…
·Netwerk Snelheid : UTP vs CATV…
·Hoe internet de Worldwide Krij…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe te wijzigen MX-records voo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kom ik erachter mijn PC 's Domain 
·Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
·Mijn router van Belkin is Niet Opening 
·Hoe u uw FTP instelling 
·Hoe maak je een draadloos signaal Revers…
·Hoe te verbinden 2 Windows XP-computers …
·Soorten Computer Protocollen 
·Hoe te MX records wijzigen in cPanel 
·Hoe maak ik een Autonomous System Number…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com