Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Mijn router van Belkin is Niet Opening
Draadloze routers , zoals die geproduceerd door Belkin , zijn een handige manier om draadloos verbinding met het internet uit een verscheidenheid van apparaten , waaronder pc's en mobiele telefoons . Dat gemak verdwijnt wanneer je in de problemen dat de router niet kunnen openen en naar behoren functioneert . U kunt het effect van een storing Belkin router te minimaliseren door het gebruik van een paar eenvoudige methoden voor probleemoplossing die je kunt krijgen weer op de weg om de productiviteit te netwerken . Problemen CD

Sommige Belkin router gebruikers hebben problemen gemeld met het installeren van de driver software die nodig is door de router op een computer . Bestuurders in staat stellen de router goed te communiceren met een computer en zijn meestal te vinden op een installatie- cd die bij de router . Sommige Belkin router gebruikers ondervinden problemen wanneer u de cd in het optische station van de computer en het rapport dat de cd niet automatisch wordt geopend , zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de router . Open "Deze computer " en dubbelklik vervolgens op het cd-of dvd-station dat in het volgende venster verschijnt . Typisch , is cd-of dvd -station van een computer aangeduid als de " D : " of " F : " aandrijving , afhankelijk van hoeveel schijven je hebt en hoe ze worden geconfigureerd . Zodra interface- venster van de drive gebruiker is geopend , zal de inhoud van de cd 's weergegeven en kunt u de software installeert .
Router Manager

Sommige Belkin routers
, zoals de SpelenMax router , moet u de router van Belkin Manager-software voor geavanceerde functies van het apparaat te openen en naar behoren te installeren . Eenmaal geïnstalleerd , wordt het pictogram BRM op het bureaublad van uw computer , waardoor u toegang tot geavanceerde functies van de router . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van BRM , kiest u de optie " Belkin Setup" en selecteer vervolgens het tabblad "Advanced Tools" . U kunt aanpassen, instellen en activeren bereikbaarheid van de router en beveiligingsinstellingen - zoals firewall en log -in - vanaf deze pagina waar het apparaat kan helpen om correct te werken . Houd deze applicatie bijgewerkt door te kiezen voor de "Check for Update " optie die verschijnt nadat u met de rechtermuisknop op het pictogram van BRM .
Bedrading

Hoewel een Belkin router zorgt voor een draadloze verbinding met het internet , het apparaat daadwerkelijk berust op een bekabelde verbinding met een telefoon of kabel lijn om gegevens van en naar het web te brengen. Soms , de draden en kabels die nodig zijn om uw router te koppelen aan de modem of mobiele telefoon of kabel lijn worden losgekoppeld , vooral als de router is onlangs verhuisd . Controleer bekabelde verbindingen van de router door te zorgen voor de connectoren en kabels volledig zijn ingestoken .
Tips

Sommige Belkin router problemen zijn het gevolg van de firewall- instellingen van uw computer , die kan voorkomen de computer toegang tot de router en vervolgens het web . Schakel uw firewall- toepassing en probeer om tot het internet . Als dit het probleem was , kunt u de firewall weer inschakelen zodra de router is in staat om zijn verbinding te openen met het internet . Af en toe , routers ervaren interne storingen die door het apparaat uit voor een minuut en dan weer op kan worden verholpen . Dit proces zet het apparaat en kan helpen oplossen van uw probleem .

Previous: Next:
  routers
·Wat zijn routeerbare protocoll…
·Soorten Kabels Nodig om Hook U…
·Mijn computer maakt geen verbi…
·Hoe maak je verbinding een Wii…
·Hoe te dwingen uw router te ge…
·Hoe te Connect WRV200 te WET20…
·Netgear WNR2000 Hookup Help 
·Hoe maak je verbinding met het…
·Hoe maak je een draadloze lapt…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe de Pingopdracht te zien Alle Device …
·Hoe te uploaden naar Walmart Van iPhoto 
·Hoe te om Setup een Ad Hoc draadloos net…
·Hoe maak je een computer of laptop verbi…
·Stap-voor - stap naar een FTP -server 
·Hoe maak je een computer als gateway con…
·Wireless Network Installation Routebesch…
·Satellieten Dat Ondersteuning Direct PC …
·Problemen met NetGear routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com