Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te installeren Wi - Fi
Met de kosten voor draadloze apparaten aanzienlijk te laten vallen , is het veel gemakkelijker voor mensen om hun eigen Wi - Fi-verbindingen te installeren thuis of op hun plaats van vestiging . Een Wi - Fi-verbinding verschilt van een draadloze verbinding , omdat meestal , de Wi - Fi- verbinding is het niet een wachtwoord voor toegang tot het internet omdat het wordt aangeboden aan klanten kosteloos in te leveren . Echter , het opzetten van een Wi - Fi-verbinding is hetzelfde proces als het opzetten van een draadloos internet netwerk . Wat je nodig hebt
Draadloze router
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies de juiste router voor uw behoeften . Er zijn tal van soorten van routers evenals verschillende compatibiliteit . De ene te zoeken is 802.11g , omdat het compatibel is met bijna alles en biedt uitstekende prestaties . Kopen van 2

Kies de beste locatie voor de router . Als je gaat om te plaatsen in uw bedrijf , het plafond is een goede plek , omdat het in staat om zich te verspreiden van het signaal in alle richtingen zal zijn . U kunt echter ook het doen in een van de hoeken van het bedrijfsleven of doe het in een kantoor . Het plafond is meest voordelige alleen omdat het zo veel dichter bij de klanten .
3

Sluit uw computer aan op de modem en router met behulp van de Ethernet- kabels die bij de router is geleverd. Gebruik een kabel aan de modem aan te sluiten in de sectie Internet van de router , en een andere op poort 1 aansluiten op de router aan op de Ethernet -aansluiting op uw computer .

Zet uw computer , router en 4 modem , en geef uw modem om verbinding met het internet . Open een webbrowser op uw computer en controleer of uw internetverbinding werkt . Als het is, weet je dat je Wi - Fi -verbinding functioneert . Ga naar het opgegeven adres in de router handboek van uw browser ( bijvoorbeeld adres Linsksys ' is 192.168.1.1 ) . Dit adres brengt je naar de configuratie pagina waar u kunt instellen van de draadloze internetverbinding .

Op de configuratiepagina , configureer uw Wi - Fi- zoals u dat wilt . Dit omvat het toevoegen van de veiligheid , de naam van uw netwerk en alles wat je zou willen zijn uw verbinding uniek .
5

Koppel de kabel van poort 1 en de computer . Nu de draadloze router is ingesteld en uitzenden , zult u niet hoeft te worden aangesloten in meer. De beste manier om te testen is om te verhuizen naar de andere kant van uw bedrijf en te zien hoe goed uw internetverbinding is . Als het werkt snel , zal uw klanten hebben geen problemen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Debug IIS7 op de Server…
·Het nadeel van Client - Server…
·Hoe maak je een WET200 een WRT…
·Het gebruik van ATM IP- protoc…
·Hoe stel ik een nieuwe laptop …
·Hoe te controleren of je achte…
·Hoe te delen internet met Spri…
·Hoe maak Gebruikers Word een f…
·Wat is een computer Koekje voo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Toegang krijgen tot twee computers vanaf…
·Zes stappen naar een Hacked Facebook acc…
·Hoe maak je een 2 nieuwe computer verbin…
·De beste VoIP -apparaten 
·Dieren die gevonden kunnen worden in Nip…
·Tips om een ​​draadloos signaal Boost 
·Soorten Network Switches of Hubs 
·Hoe maak je een website in IIS op een lo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com