Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Dieren die gevonden kunnen worden in Nipmuck State Forest , Connecticut
Nipmuck State Forest ligt in Connecticut , aan de noordoostelijke kust van de Verenigde Staten . De beschermde bos is de thuisbasis van een aantal grote meren , alsmede bladverliezende en groenblijvende bossen , waardoor het de perfecte huis voor een verscheidenheid aan wilde dieren . Het bos ligt in de verre noordoostelijke rand van Connecticut , dicht bij de grens van New England . Aangrenzende Bigelow State Park , de twee regio's beslaan samen 9000 hectare . De eerste gebieden van de Nipmuck werden verworven in 1905 , waardoor het de tweede oudste nationale bos in Connecticut . Het park is open van 08:00 tot zonsondergang elke dag . Zoogdieren
De Amerikaanse rode eekhoorn is een zeldzaam gezicht in Nipmuck State Forest .

Nipmuck State Forest is de thuisbasis van een aantal zoogdieren die gangbaar zijn in Noord-Amerika , met nummers bloeiende als gevolg van het bosbeheer en de beschermde status van het bos . Naast de gemeenschappelijke grijze eekhoorn en de zuidelijke vliegende eekhoorn , zeldzamer Amerikaanse rode eekhoorns zijn ook aanwezig in het bos . Chipmunks en wasberen zijn een gemeenschappelijk gezicht , net als mollen en marmotten . Van de grotere zoogdieren , kunnen herten , vossen , bevers , coyotes , wezels , stinkdieren en zelfs beren ook worden gevonden in Nipmuck Staatsbosbeheer .

Opossums
, Noord-Amerika 's enige buideldier , ook bewonen het gebied , maar zoals bij veel van de hierboven genoemde zoogdieren , ze zijn grotendeels nachtdieren en enige bewijs van hun aanwezigheid is te zien tijdens de dag .
Vogels
de Amerikaanse Robin is Connecticut toestand vogel .

Connecticut staat vogel , de Amerikaanse Robin , zijn te vinden in Nipmuck State Forest . Daarnaast wilde kalkoenen ( opnieuw aan de staat in 1972 ) en verschillende soorten reiger , eend , korhoen , Gull , duif , ijsvogel , specht , zwaluw , grasmus en water spruw zijn slechts enkele voorbeelden van de vogels beschikbaar . Kale adelaars , visarend , slechtvalk en havik verschillende soorten vormen de roofvogel bevolking in het bos en over Connecticut . Diverse locaties om vogels te kijken zijn ingesteld door het bos .
Vis en Reptielen
De kousenband slang , een niet - giftige soorten die gevonden kunnen worden in Nipmuck Bos

Als Nipmuck bevat verschillende meren en vijvers , is er een aantal vissoorten daar te vinden . Sommige vijvers worden gehouden vol met forel om te vissen , en snoek , kokanee en meerval rassen ook vaak voor . Doosschildpadden en bijtschildpadden kan gevonden worden in rustig water gebieden , evenals fee garnalen en salamander . Hoewel giftige copperhead slangen en ratelslangen zijn te vinden in Connecticut , doen ze niet uitstrekken zo ver noordelijk als Nipmuck State Forest . Slangen die te vinden zijn onder de kousenband slang , lint slang , gladde groene slang , Noord waterslang en de oostelijke hognose , geen van die voorstellen geen echt gevaar voor het publiek .
< Br >

Previous: Next:
  routers
·Hoe Hook Up een 8 -Port Router…
·Hoe maak je een SonicWALL SOHO…
·Hoe te Enable DHCP 
·Hoe toegang OWA Met Netgear SS…
·Hoe je Linksys configureren Me…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Belkin F5d8053 Problemen 
·Waarom is niet mijn DHCP op de…
·Hoe Web Browsers blokkeren op …
  Related Articles
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Kan een draadloze router verbinding te T…
Kan ik upgraden mijn draadloze routers f…
Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
  Netwerken Articles
·Hoe te verwijderen van een Cyclone Activ…
·Hoe het opzetten van een Microsoft VPN 
·Hoe te public_html mappen verbergen 
·Hoe te verbinden Twee draadloze Linksys …
·Hoe een LDAP Admin wachtwoord wijzigen 
·Hoe het opzetten van een 3G-netwerk 
·IP-adres Security Issues 
·SonicWall ViewPoint Eisen 
·Hoe te Conference Lines Met Skype Vervan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com