Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De beste VoIP -apparaten
VoIP , of Voice over Internet Protocol , is uitgegroeid tot een populaire manier voor consumenten om de noodzaak van een traditionele telefoonlijn weg te werken en gebruik maken van hun DSL of kabel internet verbinding in plaats . Een VoIP-apparaat bestaat uit een telefoon , een VoIP-dienst en een speciale plug - in die u gebruikt om een ​​telefoon -verbinding rechtstreeks putten uit uw Internet . Er zijn verschillende VoIP- apparaten op de markt . Echter, sommige werken beter dan anderen . MagicJack

MagicJack
is een VoIP- apparaat dat rechtstreeks wordt aangesloten op uw computer met een USB-poort . Aan de andere kant van het apparaat is er een telefoonsnoer adapter , waarin u de stekker van uw gewone telefoon . Van daar , MagicJack kunt u bellen rechtstreeks vanuit uw internetverbinding te maken en geeft u de mogelijkheid om uw huis telefoonlijn te annuleren . Om een MagicJack wilt gebruiken, moet u een breedband internetverbinding hebben en de computer aanstaat . MagicJack heeft wel een aantal storingen bij het downloaden van bestanden en het maken van telefoongesprekken tegelijkertijd , volgens Consumer Reports .
Vonage

Vonage
is een ander VoIP-apparaat dat de meeste kans dat u hebben gezien geadverteerd op televisie . Vonage biedt lage maandelijkse tarieven die bellers geven gratis bellen binnen de Verenigde Staten , Puerto Rico en Canada . Zowel Consumer Search en The New York Times tarief Vonage als een van de beste VoIP- toestellen op de markt . Vonage is vergelijkbaar met MagicJack in dat je speciale apparatuur om het product gestart nodig . Deze speciale apparatuur prijs is in aanvulling op de maandelijkse servicekosten , maar u kunt uw bestaande telefoon thuis te gebruiken om te bellen nadat u het hebt ingesteld .
Ooma

Ooma is een andere VoIP- service provider en apparaat dat een bestaande breedband internetverbinding en de aankoop van de software aan de slag moet . Een " Scout Unit " is de naam van het apparaat voor Ooma verbindingen , en dit apparaat kan rechtstreeks op uw computer u een kiestoon te geven . Met Ooma services , kunt u uw bestaande telefoonlijn gebruiken om oproepen te plaatsen , maar u kunt geen plaatsen of ontvangen van telefoongesprekken op een kabelmodem verbinding .
Kabel VoIP

kabel dienst
aanbieders , zoals Comcast of Verizon , bieden kabel VoIP-diensten rechtstreeks . In tegenstelling tot breedband- VoIP-apparaten , een kabel VoIP- apparaat biedt duidelijke oproep kwaliteit , zelfs tijdens het downloaden . Kabel VoIP kunt u een kabelmodem verbinding te gebruiken, in plaats van een breedbandverbinding , zodat je sneller internet snelheden , kabel- televisie en een telefoon , alles in een pakket .
< Br >

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP Phone Vergelijking 
·VoIP & Dial - up modems 
·Voice Over IP Basics 
·Toegang krijgen tot het T - Mo…
·Componenten van een VoIP -netw…
·Wat zijn de voordelen van VoIP…
·Hoe je Linksys 3.1.9C Unlock 
·VoIP Infrastructuur Eisen 
·Hoe te Overgang naar VoIP 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Wat zijn Clock Synchronization Mechanism…
·Hoe maak je een WiFi Router Setup 
·Hoe te converteren naar Ethernet GSI 
·Microsoft VPN Problemen 
·Hoe te spelen Sims 2 via een netwerk 
·Hoe te vertellen als je router instellen…
·Hoe je niet delen Pagina's in Facebook 
·Hoe maak je een Video 's zonder Continue…
·Hoe om te gaan met Jitter voor VoIP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com