Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te vertellen als je router instellen Right
Na het opzetten van uw router en uw draadloze thuisnetwerk , moet je even de tijd nemen om te zorgen dat alles in orde is . Zorg ervoor dat elke computer aangesloten op het netwerk heeft een sterke en stabiele netwerkverbinding , en dat applicaties goed waarvoor een netwerkverbinding werk . Deze stappen zullen u tijd en hoofdpijn later opslaan . Connectiviteit

De eerste stap in het verzekeren van uw router correct werkt wordt bevestigd dat alle computers op het netwerk hebben een stabiele verbinding . Controleer voor netwerkconnectiviteit en de sterkte van het signaal als de computer is aangesloten op de router via Wi - Fi . Als een Internet modem is aangesloten op de router , open een webbrowser en laad een webpagina op elke computer . Zorg ervoor dat alles laadt goed en zonder noemenswaardige vertragingen . Als u problemen ondervindt langzame laadtijden of slechte signaalsterkte , controleren op knikken in de kabel en /of de juiste verbindingen op bekabelde netwerken , ook , limiet obstakels tussen de router en de aangesloten computer over een draadloze verbinding
< . br > Application Testing

Verkeerde router instellingen
kan ook problemen veroorzaken. Sommige toepassingen vereisen bepaalde poorten open te zijn om te kunnen werken , dus het is een goed idee om toepassingen die het netwerk gebruiken voor connectiviteit te testen . Bijvoorbeeld , Skype vereist uitgaande TCP -poorten boven 1024 , en de poorten 80 en 443 open te zijn . Als ze niet , doet Skype niet naar behoren functioneren. Raadpleeg de Help- documenten voor toepassingen die lijkt te zijn om te controleren of er aanvullende instellingen gewijzigd moeten worden op de router om een ​​goede werking te garanderen .
File Sharing
< br >

Zorg ervoor dat iedere computer heeft file - sharing -functionaliteit ingeschakeld als u het netwerk wilt gebruiken om bestanden te delen . Zo niet, dan zullen andere computers op het netwerk niet in staat zijn om verbinding te maken met uw gedeelde mappen en bestanden . Op Mac-computers , klikt u op het Apple-menu , vervolgens " Systeemvoorkeuren " en vervolgens " File Sharing . " Op Windows 8 computers , klikt gaat u naar "Instellingen ", klik op het pictogram "Network " . Klik met de rechtermuisknop op het netwerk waarmee u verbonden bent , klik dan op " Sla delen in-of uitschakelen . " Kies " Ja , zet het delen en verbinding te maken met apparaten . "
Netwerk instellen overwegingen

Als verbindingsproblemen lijken je grootste probleem te zijn, moet u uw netwerkinstellingen te heroverwegen . Het bereik van draadloze routers is sterk afhankelijk van de plaatsing van de router zelf en eventuele obstakels , zoals de constructie van het huis - bijvoorbeeld metalen wanden sterk te doen dalen . Denk aan het plaatsen van de router op een centrale locatie die geeft alle computers in ieder geval een goede signaalsterkte . Als u een bedraad netwerk , plaatst u de draden in gebieden waar de kabel niet geknikt of gebogen zal worden op een harde hoek . Dit kan de stroom van gegevens verstoren via de kabel .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik een laptop Disconne…
·Wat is het doel van een comput…
·Hoe te Remote Access een route…
·Hoe de MTU Zoek op een Netgear…
·Hoe een IP- blok van een draad…
·Is mijn router compatibel met …
·Hoe maak je een NetGear WPN824…
·Hoe te herstellen van een Pass…
·Hoe software bijwerken op een …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Cross Connect Network Schakelt na…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G V1 Draadlo…
·Hoe te Parallax Monitoring Block 
·Hoe op te sporen van een MSN Hotmail IP-…
·Hoe te configureren Linksys Wireless te …
·Hoe te gebruiken Groepsbeleid naar Googl…
·Hoe om te controleren de Grootte van een…
·Hoe je Bluetooth-apparaten verwijderen i…
·Hoe te Bescherm uw computer , netwerk en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com