Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Netwerk Snelheid : UTP vs CATV
Unshielded twisted - pair , of UTP en kabeltelevisie , of CATV , netwerken zenden de gegevens op verschillende tarieven die afhangen van een assortiment van omstandigheden en situaties . UTP netwerken kunnen overdragen gegevens tot 100 megabits per seconde onder optimale omstandigheden , terwijl CATV netwerken snelheden kan produceren tot 150 Mbps , ook onder ideale omstandigheden . Basics

UTP-kabels zijn gemaakt van twee niet-afgeschermde draden die draaien om elkaar heen . Coaxiale kabels , die gebruikt worden voor CATV netwerken , bestaan ​​uit een geaarde afscherming van gevlochten draad isoleren van een centrale draad . De afgeschermde kabel beschermt de centrale draad van radiofrequentie en elektrische storingen , een veiliger verbinding voor het overzetten van gegevens. UTP-kabel netwerken bieden niet zoveel bandbreedte als CATV -kabels , maar zijn nog steeds sneller dan DSL- telefoonlijn netwerken . UTP-kabels voornamelijk verband computer-en randapparatuur binnen een lokaal netwerk ( LAN ) , terwijl CATV coax- kabels meestal .
Soorten

UTP-kabel netwerken
bieden links naar het internet komen in een type en kunnen overbrengen data met snelheden tot 100 Mbps . CATV -netwerken , in vergelijking, zijn er in drie soorten : DOCSIS 2.0 , DOCSIS 3.0 en glasvezel . DOCSIS 2.0- kabels kunnen bereiken snelheden tot 30Mbps , terwijl DOCSIS 3.0 -kabels data kan overbrengen met snelheden tot 105Mbps . Met ingang van januari 2012 , Verizon is de enige internetprovider die glasvezelkabel verbindingen , bekend als FiOS biedt , ze kunnen de overdracht van gegevens met snelheden tot 150 Mbps
Voorwaarden
.

Een assortiment van omstandigheden kunnen invloed hebben op de snelheid waarmee UTP en CATV kabelnetwerken overdracht van gegevens , zoals het netwerkverkeer en de beschikbare bandbreedte . Grote hoeveelheden netwerkverkeer kan verminderen het internet provider totale beschikbare bandbreedte , waardoor overdrachtsnelheden die zijn aanzienlijk trager dan de gefactureerde topsnelheden . UTP-kabel netwerken ervaren minder snelheid verschillen omdat het netwerk waarop ze verbinding meestal geen grote hoeveelheden van het verkeer te ervaren . Met behulp van een Wi - Fi - uitgeruste computer apparaat , zoals een smartphone , aan te sluiten op uw kabel-internet verbinding via een draadloze router zal waarschijnlijk leiden tot langzamere overdrachtssnelheden . Dit is te wijten aan de tragere tempo waarin Wi - Fi-standaard zijn in staat om de overdracht van gegevens .
Overwegingen

Omdat CATV-kabel internetverbindingen vernietiging van het grootste deel van hun bandbreedte voor het downloaden van gegevens van het web , hun uploaden snelheden zijn aanzienlijk trager . CATV -netwerk uploaden snelheden variëren van 2 tot 7Mbps , met glasvezelverbindingen leveren van de hoogste snelheden . UTP -netwerken , in vergelijking, de overdracht van gegevens perifeer , produceren meer congruent upload en download snelheden dan CATV netwerken . UTP-kabel netwerken zijn meer gevoelig voor interferentie en worden niet aanbevolen voor de overdracht van gegevens naar en van het internet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je TCP /IP zoeken 
·Het verschil tussen prive en o…
·Hoe naar punt een domeinnaam 
·Hoe internet de bandbreedte te…
·Wat zijn de functies van IP He…
·Hoe Set Up Linksys G Werken me…
·Kenmerken van Fiber Optic Cabl…
·URL Monitoring Software 
·Wat is een Gigabit SFP ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
·Hoe maak je een wachtwoord en Gebruikers…
·Hoe te VoIP gebruiken op Evo 
·Hoe hoog Gain Grid Parablolic antennes t…
·Hoe maak je een nieuwe Certificate Reque…
·Hoe maak je automatisch synchroniseren m…
·Hoe maak je verbinding een Alltel Intern…
·Wat betekent . Ac Mean op een adresbalk …
·Ik ben niet in staat om verbinding te DH…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com