Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je automatisch synchroniseren mappen
Automatisch synchroniseren van uw mappen kan handig zijn als je de meeste van je werk te doen op een computer , zoals een huis -of werkcomputer , en vervolgens toegang nodig tot bijgewerkte bestanden op een ander . Microsoft heeft twee gratis programma's die u kunt gebruiken om bestanden te synchroniseren . Microsoft SyncToy kan worden gebruikt om mappen te synchroniseren op dezelfde computer of met andere computers op hetzelfde netwerk . Windows Live Mesh kan worden gebruikt om mappen op twee computers via het internet synchroniseren op totaal verschillende netwerken . Instructies
SyncToy
1

Ga naar Microsoft.com . Selecteer het tabblad " downloads en Trials " en klik op " Download Center . " Typ " SyncToy " in het zoekvak en klik op de "Zoek" . Klik op het zoekresultaat dat " SyncToy " in zijn beschrijving titel bevat en heeft de meest recente release datum in de "Vrijgegeven " kolom . Kopen van 2

Klik op de "Download" button op de pagina . Sla het installatiebestand op uw computer . Sluit uw internet browser . Dubbelklik op het opgeslagen installatiebestand . Volg de instructies op het scherm om SyncToy installeren op uw computer .
3

Klik op de knop "Start " en klik op " SyncToy " van de " Alle Programma's " lijst van de " Start" menu om het programma te openen .
4

Klik op de knop "Create New folder Pair " .
5

Klik op " Bladeren " in de linker map sectie . Navigeer naar de map op uw computer die u wilt synchroniseren . Klik op " Network " uit de lijst om netwerkcomputers en gedeelde mappen die u kunt geven. Klik op de naam van de map en klik vervolgens op " OK . "
6

Klik op " Bladeren " in het rechter gedeelte map. Navigeer naar een map waar u de bestanden wilt synchroniseren . Of klik op " Nieuwe map maken ", typ een naam voor de map en druk op " Enter ". Klik op de naam van de map om deze te selecteren en klik op "OK . "
7

Klik op " Next . " Laat de standaard " Synchroniseer " optie geselecteerd . Klik op " Next . " Typ een naam voor de gesynchroniseerde map pair en klik op " Finish ".
8

Klik op " Uitvoeren " in de rechterbenedenhoek van SyncToy . Wacht tot SyncToy om de twee mappen automatisch te synchroniseren en weergeven " Completed " boven de groene statusbalk . Klik op " Sluiten " te sluiten SyncToy . Heropen SyncToy wanneer u de gekoppelde map opnieuw te synchroniseren en klik op de " Run" knop om de synchronisatie functie uit te voeren .
Windows Live Mesh ( Windows 7 en Vista)
< br > 9

Ga naar explore.live.com en klik op de "Essentials" sectie . Klik op " Windows Live Mesh " op de pagina . Klik op de " Download Now " knop . Opslaan en installeer de Windows Live Mesh programma op uw computer .
10

Klik op de knop "Start " en klik op " Windows Live Mesh " uit de map " Windows Live " in het menu 'Start' . Meld u aan om het programma met je Windows Live e-mailadres en wachtwoord .
11

Klik op "Sync een map " onder de sectie "Mappen " . Navigeer naar een klik op de naam van een map die u wilt synchroniseren . Klik op de "Sync "-knop . Klik op " OK " op het volgende scherm .
12

Ga naar devices.live.com op een andere computer waarop u de map wilt synchroniseren . Meld u aan met uw Windows Live -account en wachtwoord .
13

Klik op " Voeg deze computer . " Volg de aanwijzingen op het scherm om de computer toe te voegen aan uw Windows Live Mesh -account. Je kan wel gevraagd het Mesh -programma op de computer te installeren .
14

Klik op "Bekijk Synced mappen . " Klik op de naam van de map die u hebt toegevoegd vanuit de andere computer . Klik op "Select Devices . " Klik op de naam van de computer in de " Waar wil je naar de map synchroniseren ? " sectie . Klik op " Opslaan" om de map op uw computer toe te voegen en te synchroniseren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Plan & Bouw een Computer N…
·Instructies voor TRENDnet 
·Sprint Overdrive instructies 
·Definieer Gprs 
·Gereedschappen voor Onderwijs …
·Video Hosting Server 
·Hoe te Secure Remote Access 
·Client Server protocollen 
·Hoe je D - Link Print Configur…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Utp Kabel Creëren 
·Hoe maak je een kabelmodem Reset Terug n…
·Hoe naar Mount een Pad op FreeNAS 
·Wat is een onboard LAN? 
·Hoe kan ik een envelop Bed Zorg 
·PPP Authentication Protocol 
·Zoom 42M Externe kabelmodem Specificatie…
·Hoe om te controleren Port Status Op Cis…
·Beschrijvingen van VoIP Jobs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com