Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Gigabit SFP ?
Vanaf haar eerste verschijning in juni 1998 en verder, Gigabit Ethernet en de apparatuur die hij gebruikt om de functie hebben genoten steeds bredere acceptatie . Als een industrial-strength versie van de gemeenschappelijke Ethernet-standaard , Gigabit Ethernet is een low - cost , high - speed en eenvoudig te implementeren netwerkoplossing geschikt voor niet alleen zakelijk en commercieel gebruik , maar in toenemende mate voor thuisnetwerken ook. Onder de punten van de apparatuur die nodig is om een Gigabit netwerk te beheren is een kleine form - factor pluggable transceiver module , algemeen bekend als een Gigabit SFP . Feiten

Gigabit Ethernet
is een IEEE - goedgekeurde Naast de standaard Ethernet-protocol . De methode en de snelheid van de overdracht van signalen maken het een goede keuze voor organisaties die reeds gebruik van Ethernet-technologie om het verkeer - flow problemen oplossen zonder een heel netwerk te reviseren . In een best - case scenario , migreren naar Gigabit Ethernet is zo simpel als het kopen en inpluggen Gigabit SFP's in netwerkapparatuur en het aansluiten van de bestaande bekabeling . Nieuwe bekabeling kan nodig zijn , als de huidige bekabeling niet voldoet aan Gigabit- normen .
Identificatie

Een Gigabit SFP is een zeer efficiënte verbinding en communicatie module voor Gigabit Ethernet . Na het opzetten van en het aansluiten van de module in een netwerk apparaat uitgerust met een SFP Multi - Sourcing overeenkomst - compatibele poort , de meeste maken een conversie van elektronische naar optische signalen en het gebruik van glasvezelkabels hebben op de snelheid van de transmissie en het signaal helderheid te verhogen . Full duplex -mogelijkheden geven alle Gigabit SFP's de capaciteit om gelijktijdig zenden en ontvangen signalen toenemende signaaloverdracht snelheid naar de punt van verdubbelt bandbreedte .
Componenten

Gigabit
SFP -modules vaakst komen in snelheden van 10 , 40 en 100 Gigabit en zijn ' hot pluggable ', wat betekent dat u kunt ze installeren zonder te worden uitgeschakeld of opnieuw opgestart netwerkserver . Sommige Gigabit SFP support koperkabels maar omdat het een zwaarder en iets langzamer transmissiemedium glasvezel SFP zijn een gemeenschappelijke keuze . Afhankelijk van of een glasvezel- SFP- module maakt gebruik van enkele of multimode kabel , zal het ofwel aansluiten op een LED of laser - diode lichtbron .
Beschikbaarheid /Prijs

Gigabit SFP -modules zijn beschikbaar van brick - and-mortar en web - gebaseerde retail sites , evenals computer-gerelateerde bedrijven zoals Cisco , Dell en CDW . De prijzen variëren , dus nadat u beslissen over een specifiek model , vergelijking - shopping is een goede volgende stap . Als voorbeeld , als de publicatiedatum , de prijs voor een Gigabit 850nm Multi Mode SFP Glasvezel Transceiver varieert van een hoogte van ongeveer $ 181 via de Dell Company , een medium prijs van $ 113 door StarTech - de fabrikant - een lage prijs van ongeveer $ 76 door New Egg.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Risico's en voordelen van het …
·Hoe kan ik Boost Inbellen Spee…
·Qwest Vs . Comcast High Speed …
·De voordelen van Client Server…
·Problemen met traceroute 
·Wat zijn de gevolgen voor de p…
·Hoe E-mail Attachments Creëre…
·Hoe je DNS Locate 
·Hoe te controleren of je achte…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een gebruiker blokkeren van e…
·Hoe maak je een kabelmodem configureren 
·Hoe maak je een land IP- adres te vinden…
·Hoe afdrukken van een laptop naar een PC…
·Hoe internet de poorten Test 
·Cat6 Plenum Vs . Cat6 Non - Plenum 
·Raar HTML Tekst Effecten 
·Wat is de DCOM -poort ? 
·Hoe zorg ervoor Maak een router Is toewi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com