Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een kabelmodem configureren
Je moet een modem om te kunnen verbinden met het internet hebben . Een kabelmodem configureren om verbinding met het internet is eenvoudig . Gebruik de installatieschijf van de Internet Service Provider , of het configureren van de modem met de Windows Nieuwe verbinding hulpprogramma . Installeren en configureren van de modem neemt zeer weinig tijd in beslag . Kabelmodems kan eenvoudig worden geïntegreerd met thuisnetwerken op Internet-verbinding delen mogelijk te maken. Instructies
aansluiten
1

Bewaar al uw werk in alle openstaande programma . Zet de computer uit . Schakel de stroom uit , hetzij door het draaien van de schakelaar op de computer uit , of het uitschakelen van de stekkerdoos . Kopen van 2

Sluit de Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van de computer en de achterkant van de modem . Sluit de coaxkabel aan op de coaxiale kabel -poort aan de achterkant van het modem . Sluit het netsnoer aan de achterkant van het modem en in een AC stekker of stekkerdoos .
3

Start de computer . Wacht een paar minuten voordat de computer volledig opgestart .
4

Open "Deze computer " van het Windows-bureaublad . Plaats de installatie -cd kabelmodem in het cd - rom-station . Volg de aanwijzingen op het scherm voor het installeren van de kabelmodem .
5

Sommige kabelmodem installatie discs bevatten hulpprogramma's die de kabel internet verbinding voor u configureren. Test voor Internet connectiviteit nadat u de cd te installeren . Als u niet beschikt over Internet -verbinding na het installeren van de cd , ga naar deel 2 .
Verbinding maken met het internet via een kabelmodem

Gebruik Microsoft Windows 6 . Open de wizard Internet-verbinding vanaf het begin , het menu en in het submenu Programma - accessoires . In Windows XP , wordt de Internet Connection Wizard Wizard Nieuwe verbinding genoemd .
7

Volg de aanwijzingen voor het invoeren van informatie over uw internetverbinding en e-mailinstellingen . Zorg ervoor dat u de optie om handmatig instellen van uw verbinding als u gebruik maakt van deze stap . Wacht tot de wizard te voltooien .
8

Open de opdrachtprompt door het selecteren van de " Start Menu . " Selecteer ' Uitvoeren ' in het startmenu . Typ CMD in het dialoogvenster . Typen CMD opent een opdrachtprompt . In het opdrachtprompt typ ipconfig . Typering IPconfig brengt informatie over uw internetverbinding , zoals IP-adres , subnetmasker en de hostnaam . Noteer het IP-adres moet je nodig hebt om te bellen voor steun van de Internet Service Provider .
9

Sluit het opdrachtpromptvenster. Klik op "Start ", wijs uw webbrowser .
10

Open je webbrowser . Blader naar een paar webpagina's . Als u meerdere pagina's kunt bladeren , hebt u met succes geconfigureerd uw kabelmodem .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een digitale modem…
·Hoe maak je een Null Modem Cab…
·Hoe de modem vervangen op een …
·Hoe kan ik een vervangende mod…
·Hoe je problemen met een Dell …
·Hoe te verbinden Mijn Linksys …
·Hoe maak je een kabelmodem Res…
·Hoe kan ik een interne modem i…
·Hoe te RAZR2 gebruiken als een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een switch converteren naar …
·Hoe maak je verbinding een Alltel Card t…
·Hoe kan ik een SSL -certificaat in Inter…
·Hoe te Playback Recordings Over Ventrilo…
·Wat is 3G Service? 
·Hoe heeft de technologie Made Communicat…
·Hoe te Enable PHP Sendmail 
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe te Geluidskwaliteit Met de Linksys W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com