Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een switch converteren naar een Hub
Een hub kan worden gebruikt om meerdere computers op een netwerk te maken of om het internet te delen , maar een schakelaar kan ook gebruikt worden om hetzelfde te doen in een meer effectieve manier . Een schakelaar regelt de doorstroming van het netwerk data , specifieke gegevens te sturen naar de computer die het gebruikt , waardoor de stroom van snelle data . Een hub stuurt alleen de gegevens voor alle machines op het netwerk, dat de transmissie trager maakt . Als u een Internet- verbinding tussen twee of meer computers te delen , zal het internet responstijd sneller op de schakelaar dan op de naaf . Wat je nodig hebt
Internet Modem
ethernetkabels
Switch
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de Internet modem uit het stopcontact . Koppel de netwerkkabel van de modem netwerkpoort , als er een is daar bevestigd . Kopen van 2

Sluit een Cat 6 netwerk kabel aansluiting op de eerste poort op de modem . Dit zal de Internet poort en is meestal anders uit een van de andere netwerkpoorten gekleurd (als er anderen . ) Sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op de eerste poort van de switch .
3

Voeg nog een uiteinde van een andere netwerkkabel aan op de tweede poort van de switch . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de netwerkpoort van de eerste computer .
4

Bevestig het uiteinde van een andere netwerkkabel aan op de derde poort van de switch en sluit het andere uiteinde aan op uw tweede computer . Ga op deze manier voor alle computers die u van plan bent om te netwerken .
5

Sluit de ADSL-of kabelmodem aan op het stopcontact weer . Steek de stekker van de schakelaar in het stopcontact en zet de computers die u aan het netwerken . Zet alles op in de aangegeven volgorde , zodat de apparaten kunnen worden geconfigureerd . Zorg ervoor dat de lampjes werken aan de modem en de switch en dat de internet -indicator knippert op het modem .
6

configureren elk van de computers op het netwerk door te klikken op " Start", " control Panel " en op" Netwerk en Internet . " Klik op "Setup of wijzigen van uw thuis-of kleine kantoornetwerk " en wacht tot de netwerk -wizard te starten . Kies " Deze computer maakt verbinding met het internet via een residential gateway of via een andere computer op mijn netwerk " en klik op "Volgende . " Geef de computer een beschrijving en de naam , of gebruik de standaardinstellingen die worden vermeld . Klik op " Next " en kies de werkgroepnaam , die dezelfde is voor alle computers op het netwerk zal zijn . Klik op " Next " en kiezen om op de printer en het delen van bestanden in te schakelen.
7

Klik op " Next " twee keer en wacht tot de computer om netwerken te beginnen . Selecteer " Net afwerking van de Wizard " en klik op " Finish ".
8

Herhaal bovenstaande stap voor de andere computers, maar vergeet niet om dezelfde werkgroep naam te gebruiken op alle computers .
< Br > 9

Open een webbrowser op elk van de computers en controleer de internetverbinding . Kies de bestanden die u wilt delen door met de rechtermuisknop te klikken op de map en selecteer " Delen en beveiliging " en het selecteren van het aandelenoptieplan u wilt .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een Managed Switch ? 
·Hoe uw pc Domain Controller Be…
·Wat is een Workstation ? 
·Hoe om te controleren mijn PC …
·Hoe te Groepsbeleid voor Windo…
·Nadeel van Thin Client Network…
·Hoe maak je verbinding een des…
·Wat Is Netwerk Chatter ? 
·Hoe maak je een netwerkbrug op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van draadloos internet …
·How to Get Rid van een gast met de Links…
·Hoe je WEP Draadloze converteren 
·De voordelen van Active X Controls 
·Hoe het opzetten van een modem voor NetZ…
·Ethernet 802.3x Full Duplex protocol 
·Hoe kan ik een FTP-server maken 
·Hoe je A600 Modem Demonteer 
·VPN & Remote Access 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com