Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet 802.3x Full Duplex protocol
De Ethernet 802.3x full duplex -protocol is een subset van de IEEE 802.3 verzameling van normen die de fysieke en datalink lagen van 10Base5 definiëren 1000BASE5 bekabeld Ethernet . Het werd gedefinieerd in 1997 , of precies twee jaar na de introductie van de 100Base - T-standaard , die meer algemeen bekend als " Fast Ethernet , " want hij ondersteunt data transfer snelheden van 100 MB /s . Ethernet Origins

Ethernet
is een lokaal netwerk of LAN , technologie oorspronkelijk ontwikkeld in het Xerox Palo Alto Research Center in de jaren 1970 . Het Institute of Electrical and Electronic Engineers of IEEE , gestandaardiseerde Ethernet in 1983 met de release van de 802.3 Working Group . Ethernet heeft mainstream niet geworden tot 1985 , wanneer de IEEE 802.3a standaard voor " thin " 10Base2 werd ingevoerd , waardoor 10 Mb /s connectiviteit over een breedband kabelsysteem .
Road to 802.3x < br >

Na de 1985 introductie van 10Base2 Ethernet , de snelheid van de Ethernet- ontwikkelingen snel toegenomen . In 1990 , Ethernet over afgeschermde twisted pair , of UDP , kabel werd geïntroduceerd . In 1993 werd het 802.3j norm voor de lange afstand glasvezel verbindingen geïntroduceerd . In 1995 werd het 802.3u standaard voor 100 MB /s Ethernet geïntroduceerd . In 1997 werd de 802.3x standaard voor full - duplex en stroom -control 100 Mb /s Ethernet over UTP -kabel geïntroduceerd .
802.3x Details

de 802.3 full-duplex protocol maakt twee servers gelijktijdig communiceren , het verhogen van de data transfer rate , als een server data kan ontvangen , zelfs als het doorstuurt . Als beide servers uitzendt op 10 MB /s , dan is de totale transmissiesnelheid is 20 MB /s . Het protocol voegt ook flow control , een mechanisme dat gegevensoverdracht moduleert met een pauzeframes . Dit stopt uitzendingen tot de langzamere server inhaalt tot de snellere server .
Upgrades

aanvullende normen
zijn uitgebracht sinds 1995 . Deze omvatten de 802.3y standaard voor 100 Mb /s transmissie over twee paren van UTP , de 802.3z standaard voor Gigabit Ethernet en de 802.3ac standaard voor virtuele LAN- tagging op Ethernet-netwerken . De 802.3x nog is nog steeds beschikbaar is voor gebruik , maar talrijke beheerders kiezen om niet te gebruiken omdat de flow control stopt het verkeer , en vertraagt ​​vaak de overdracht van gegevens .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te verbinden Twee Ethernet…
·Hoe je Direct Connect naar Eth…
·Hoe maak je een Ethernet -swit…
·Specificaties voor een Netgear…
·Hoe te gebruiken Ethernet Met …
·Alternatieven voor Ethernet be…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·How to Set Up een Tenda 5 - Po…
  Related Articles
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een Speedstream Ethernet ADS…
Hoe maak je een modem gebruiken met een …
Hoe kan ik volledige Diagnostiek van mij…
Hoe maak je Geef een gast gebruiker voll…
Hoe maak je een Netwerk Gebruik de volle…
Hoe te verbinden een Ethernet Switch om …
Cable Modem USB vs Ethernet 
Hoe maak je een telefoon modem Bridge na…
  Netwerken Articles
·Hoe om te zien uw Google zoekgeschiedeni…
·How to Set Up Wireless met mijn Comcast …
·Welk type van Routing Protocol Is RIP ? 
·Hoe doe ik Bluetooth Mobile Games Van ee…
·Hoe aan bladwijzers in Outlook 
·Hoe Gebruiker Activity Monitor in Window…
·Hoe te Turn Off the Radio op een Linksys…
·Hoe maak je een Netgear DGN2200 Router i…
·Hoe te verbinden met het draadloze inter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com