Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Over Industrial Ethernet Routers
Industries Ethernet netwerktechnologie te nemen om de kosten te beheersen te snijden terwijl het verbeteren van de efficiëntie . De typische router die wordt gebruikt in huiselijke omgeving is niet voldoende voor industriële netwerken. Fabrikanten gebruiken de industriële Ethernet -routers om de route communicatie in een systeem dat de technologie van datacommunicatie met de strenge eisen van de industriële besturingssystemen fuseert . Ethernet Router

Volgens TechTarget , Ethernet is de technologie gebruikt om een ​​lokaal netwerk of LAN te creëren . Een LAN is een netwerk van computers over een klein geografisch gebied . Bijvoorbeeld , kunt u het opzetten van een draadloos netwerk in uw huis of klein bedrijf kantoor om meer dan een computer verbinding met het internet . Het doel van een router is om gegevens van het ene netwerk naar het andere gaan . Bijvoorbeeld , in een huis of kantoor netwerk , kunt u een router gebruiken om verbinding te maken met uw Internet Service Provider . In een productie -omgeving , de industriële Ethernet-router doet dezelfde taak als een huis of kantoor router. Het verschil is dat het is ontworpen om de grote hoeveelheden data en apparaten die betrokken zijn bij industriële activiteiten te behandelen .
Industrial Ethernet

Fabrieksnijverheid
moeten netwerken creëren om hun mechanische beheren apparaten en installaties samen te voegen met het management . Er zijn drie belangrijke netwerken in een industriële omgeving : het administratieve netwerk in kantoren , het apparaat - level netwerk voor vaste apparatuur en het controle - level netwerk gebruikt voor technische controle over de plant apparatuur te behouden . Cisco meldt dat het doel van industriële Ethernet is om al deze traditioneel gescheiden netwerken te combineren in een enkel netwerk . Je moet een industriële Ethernet-router om gegevens van de plant level te halen om op kantoor bedrijfsmanagers .
Prestaties

Industrial Ethernet routers
een firewall en Virtual Private Network of VPN , mogelijkheden . Deze kenmerken houden bedrijfsgegevens veilig . Fabrikanten produceren deze routers voor verschillende fysieke omgeving . Bijvoorbeeld , Moxa 's EDR - G902 - T router werkt bij temperaturen van min 40-167 graden . Bovendien , industriële Ethernet -routers hebben de mogelijkheid van de routing data voor wide - area networks , of WAN . Een WAN overspant een grotere geografische afstand dan een LAN . Dit is nuttig bij kantoren van de vennootschap zijn ver van de fysieke plant.
Opties

Veel bedrijven
vervaardigen of te verkopen industriële Ethernet -routers . Voorbeelden hiervan zijn Westermo , DataLink Communications , Weidmuller , Moxa en Digi International . Bij het opzetten van uw eigen industrieel netwerk , raadpleeg de specificaties van de afzonderlijke routers alvorens een koopbeslissing . Er zijn verschillen van router naar router in compatibiliteit bandbreedte , draadloze netwerken , milieu duurzaamheid en andere kenmerken . Zoals verwacht , de prijzen variëren per model en retailer . Echter , industriële Ethernet- routers zijn duurder dan routers gebruikt in een huis of klein kantoor . Op het moment van publicatie , de prijzen zijn in het bereik van ongeveer $ 1.000 tot $ 2.000.

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe uw lokale LAN Ethernet -ad…
·Hoe te Zet de Ethernet Adapter…
·Hoe maak je een 10G Ethernet O…
·Wat is een Unmanaged Ethernet …
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Ring Topology Vs . Ethernet 
·Hoe kan ik installeren en te g…
·Instructies voor de Leviton Ca…
·Over Fiber Optic Ethernet Conv…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
  Netwerken Articles
·Bluetooth Vs . Wi- Fi- Speed ​​
·Hoe maak je een 2Wire Gateway Problemen 
·Hoe maak je een Verizon AirCard Probleme…
·Hoe kan ik haak mijn MiFi Tot een Office…
·Hoe maak je verbinding met een beveiligd…
·Hoe maak je een Exchange account User's …
·Hoe te Mercurial Geschiedenis Verwijder 
·Hoe maak je verbinding een draadloze USB…
·Hoe te Modemsnelheid Verandering in Inte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com