Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Over Laptop Wireless Internet Access
Laptop computers waren altijd een goed idee , vanaf het moment dat informaticus Alan Kay schreef een paper over hen in 1968 . Dit was lang voordat de technologie bestond om ze te produceren , maar het idee was er . Nog tot de komst van draadloze netwerken , laptops waren niet zo veel mobieler dan hun bureau - gebonden tegenhangers . Ze moesten nog worden opgevijzeld in een netwerk om te communiceren met iemand anders . Gelukkig zijn de tijden veranderd . Geschiedenis

Het idee van draadloze netwerken is niet nieuw . Wanneer Guglielmo Marconi en anderen deden hun werk in de late 19de eeuw , werd draadloze geboren en we noemden het radio . Radio zelf kan zowel zenden en ontvangen van signalen , maar zoals het groeide , werd het algemeen een ontvanger in huizen over de hele wereld . Afgezien van entertainment en militair gebruik , draadloze bleef eenrichtingsverkeer voor consumenten tot de late deel van de 20e eeuw . Het heeft niet echt beginnen af te nemen tot het midden van het eerste decennium van de 21ste eeuw . Het verhoogt de beschikbaarheid bijna elke dag .
Functie

wezen , hoe het werkt is nog steeds bedraad . Een internetverbinding via de kabel nog moet komen in een huis , restaurant of bedrijf. Dit kan via dezelfde kabel die tv-signalen draagt ​​of over telefoonlijnen . In beide gevallen , het is nog steeds draad. De modem dat deze kabel accepteert dan is verbonden met een draadloze router . Dit is een vak dat de signalen neemt van de kabel en verzendt ze via radiogolven .
Soorten

Draadloos internet
betekent dat elke computer in een huis of bedrijf kan worden aangesloten op het internet zonder de noodzaak van kabels overal . Maar alleen met behulp van het zeer beperkt is . Waar het idee echt werkt is met laptops , met name uit het huis . Dit kan zo dicht als de veranda achter het huis te zijn , voor zover een cafe of , in sommige gevallen , het centrum van gebieden .
Eigenschappen

Laptop computers
werden ontworpen om te worden draagbaar. Dus als draadloze netwerken eerst beschikbaar kwam , laptops had PCMCIA slots in hun zijden, zodat gebruikers kunnen draadloze pc -kaarten te kopen . Deze nog goed werken , maar ze steken uit de kant van de computer en kan fragiel zijn. De ideale oplossing was om de draadloze kaart te bouwen in de laptop . Dit betekende dat de kaarten moest lichter te krijgen. In juli 1999 , Steve Jobs , mede-oprichter en CEO van Apple Computer , pakte een iBook op de Macworld conventie en toonde de eerste consumenten - level draadloze kaart , Airport. Dit hielp om draadloos internet te populariseren voor de massa .
Geografie

Restaurants
en andere bedrijven adverteren vaak de beschikbaarheid van gratis draadloos internet , omdat het trekt klanten . Draadloze bereikbaarheid is beschikbaar in het centrum van gebieden van steden . Sommige van deze heffing de consument direct voor gebruik , andere zijn betaald door gemeenten
Belang

Wat dit betekent voor de laptop gebruiker is tenslotte volkomen mobiel . . Laptops kunnen overal gaan en gebruik draadloze netwerken . Dit betekent dat u uw hele kantoor of uw college studies overal waar u wilt gaan .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Mijn D - Link Wireless N Deskt…
·Vista Schakelt de draadloze Au…
·Wireless Network Audit Control…
·DIY WiFi Met Dish Network 
·Hoe een lokaal draadloos netwe…
·Hoe kan ik een draadloze print…
·Hoe de netwerksleutel wijzigen…
·Hoe om te controleren voor Ill…
·Hoe Set Up ingebouwde draadloz…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop installeren AirCar…
·Waarom zijn snelle internetverbinding fi…
·Hoe maak je een VoIP Phone Call 
·Hoe maak je een Motorola kabelmodem voor…
·Mobile Network Protocol 
·Hoe de DB van Narrow Band naar Broad Ban…
·Cat5 Patch Panel Tutorial 
·Het belang van CCNA Cursussen & certific…
·Wat is DiSEqC ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com