Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
DIY WiFi Met Dish Network
Dish Network biedt een satelliet- gebaseerde internetservice in volmacht van WildBlue voor die mensen die niet in aanmerking komen voor andere high - speed Internet -opties . Het belangrijkste voordeel van satelliet-internet is het feit dat het beschikbaar is bijna overal dat een beeld van de zuidelijke hemel heeft , maar ze meestal niet bundelen met een Wi - Fi-router zoals vele DSL en kabel tegenhangers , het beperken van het gebruik op een enkele computer . Het verschil tussen satelliet en DSL /Cable Broadband

De configuratie van satelliet internet als het lijkt voor de gebruiker is vergelijkbaar met elke andere high - speed internetverbinding . Met satelliet-internet , zijn er twee kabels die uit de schotelantenne gemonteerd op uw dak om de satelliet modem . De ene is voor de output en de andere , ingang . Onder het dagelijks gebruik , maar de gebruikers niet hoeven bezig te houden met de technische mogelijkheden van de modem communiceert met de schotel en de satelliet . De modem is nog steeds het enige stukje technologie dat nodig om te communiceren met de gebruiker , en omdat dit , het opzetten van een Wi-Fi ( of Ethernet ) router is bijna identiek aan die van een klant kabel of DSL .
< Br >
het recht kopen Wi - Fi Router

WiFi-routers
kunnen online of vanuit vrijwel elke elektronica-winkel worden gekocht . Gemeenschappelijke merknamen zijn Linksys , D - Link , Netgear en . Producten van alle drie van deze merken werken bijna identiek voor basisbehoeften . Op dit punt, de enige andere keuze te maken is wat voor soort draadloze signaal dat u wilt gebruiken . De drie belangrijkste daarvan beschikbaar zijn 802.11n , 802.11g en 802.11a . 802.11n zal zorgen voor de beste snelheid en afstand , maar je moet ook ervoor zorgen dat uw laptop ( of andere Wi - Fi-apparaat ) ondersteunt. 802.11n is achterwaarts compatibel en werkt met uw apparaat als uw apparaat ondersteunt alleen 802.11g , maar je zal niet de uitkeringen n heeft meer dan g . 802.11g is de meest voorkomende , en werkt met de meeste apparaten . 802.11a is een alternatief voor mensen die gebruik maken van draadloze telefoons in hun huis die werken op de 2,4 GHz spectrum ( 802.11a geopereerd 5.8GHz , en zal niet interfereren ) . Aan de andere kant , als je een 5,8-GHz draadloze telefoon , kijken naar 802.11n of g .
Set Up een Wi - Fi -router voor Satellite Access

Bijna alle Wi - Fi- routers die worden gebruikt met satelliet-internet kan worden ingesteld met behulp van de aanwijzingen die bij de router is geleverd. Verbind "Internet" van uw router of " WAN" poort aan uw satelliet modem en vervolgens alle " LAN" poorten op de router aan op uw computer . Wanneer u hebt uw router fysiek aangesloten , zal u het IP-adres van uw router nodig . Dit staat meestal op de onderkant van uw router of in de handleiding . Ga naar dit adres op uw computer die is aangesloten op de LAN- poort of op een draadloos apparaat dat is aangesloten op het. De meeste moderne routers hebben een wizard die u door de setup . Voor satelliet , de mogelijkheid om in gedachten te houden is " DHCP . " Het is belangrijk om het onderscheid tussen " DHCP " voor satelliet Internet en PPPoE , algemeen gebruikt voor DSL- verbindingen . Nadat u de wizard hebt voltooid , zal uw draadloze netwerk functioneel zijn en kan gebruikt worden net als elke andere Wi - Fi-netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Secured Wireless Connec…
·Hoe het internet te gebruiken …
·Onderdelen voor Wireless LAN v…
·Uitleg van Grid antennes 
·Hoe het opzetten van een Enter…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Wat heb ik nodig om mijn compu…
·Hoe de Linksys Manager uitscha…
·Hoe maak je verbinding Windows…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden met een Linksys IP 
·Hoe te houden een kanaal Verborgen 
·Hoe maak je een Fake IP Trace 
·Hoe je Visual Sourcesafe Configure 
·Hoe maak je een Ethernet -controller op …
·Hoe maak je een Westell DSL -modem reset…
·Hoe te openen een FTP- site met behulp v…
·Hoe kan ik een MAC- adres te vinden voor…
·Hoe te SNMP activeren op PIX 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com