Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te houden een kanaal Verborgen
De meeste computers zijn deze dagen komen ingeschakeld met de mogelijkheid om draadloos verbinding met het internet via een ingebouwde Wi - Fi-verbinding . Met deze verbinding , de computer is in staat om verbinding te maken met een Wi - Fi-netwerk , ook wel een ' Wi - Fi channel , " binnen een nabijheid , zolang u het wachtwoord . De computer wordt automatisch een scan uit te voeren om te zien wat nabijgelegen WiFi -kanalen zijn in het gebied . Het is mogelijk om een Wi - Fi- kanaal verborgen , maak dus wanneer een computer voert deze zoekopdracht , verschijnt hij niet in zijn resultatenlijst . Echter , het kanaal nog steeds kan door degenen die weten dat het bestaat worden aangesloten . Verbergen van een kanaal kan een extra niveau van beveiliging toe te voegen aan uw Wi - Fi-verbinding . Instructies
1

Meld u aan bij uw Wi - Fi-router door het IP -adres in de webbrowser adresvak . Bij de meeste routers , het IP- adres " 192.168.0.1 ". zonder de aanhalingstekens . Dit is alles wat je nodig hebt om te typen in de webbrowser . Om dubbel te controleren wat uw IP -adres is zeker op een Mac , klikt u op het "Apple " -pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm , scroll naar beneden en klik op " Systeemvoorkeuren ". Op het scherm dat verschijnt , klikt u op ' Netwerk '. In dit venster , op zoek naar het IP- adres op de juiste . Voor de PC , klikt u op de "Start" of "Windows " -pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm , en klik op ' Configuratiescherm'. Klik op " Netwerk ", klikt u op het Wi - Fi-netwerk dat u momenteel gebruikt en kijk voor de lijst als het IP-adres in. Kopen van 2

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord . Als u uw Wi - Fi-netwerk hebt gepersonaliseerd , zult u het opzetten van de gebruikersnaam en het wachtwoord . Als u nog niet hebt ingesteld uw Wi - Fi-netwerk te worden gepersonaliseerd Raadpleeg de handleiding van de Wi - Fi-router eigenaar om de standaard gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren .
3

Breng de draadloze opties . Afhankelijk van het model van de router die je hebt , kan er een reeks opties aan de linker kant of de bovenkant van de pagina , die alle brengen verschillende pagina's of alle van de opties met betrekking tot de Wi - Fi-router te kunnen worden op een pagina .

Kijk voor de " Broadcast SSID " optie 4 . Meestal zal er een selectievakje naast deze woorden . Vinkt u het vakje aan te maken van uw netwerk verborgen . Klik op het icoon om al uw wijzigingen .

Input 5 uw Wi - Fi- kanaal opslaan handmatig aan te sluiten . Bij het eerste gebruik van het verborgen netwerk , ziet u in de computer WiFi finder dat de naam van uw netwerk niet verschijnt . In de Wi - Fi-instellingen , moet u een optie , zoals ' Join Other Network "of " Input Netwerk Handmatig " om verbinding te kiezen . Zodra u ingangsnaam het netwerk deze optie kiest , moet u , als het lijkt , of het nu worden of de fabrieksinstellingen . Je moet dan het invoeren van het wachtwoord worden geassocieerd met het Wi - Fi- kanaal ook. De meeste computers zal het netwerk onthouden voor toekomstig gebruik , bevrijden u van de noodzaak om opnieuw deze informatie-input in de toekomst .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Ad hoc netwerk…
·Hoe het opzetten van HP printe…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe te verbinden Twee Apple ba…
·Voordelen & Nadelen van draadl…
·Hoe kan ik een Linksys Passphr…
·Wat is het verschil tussen Wir…
·Hoe maak je een I - Tech Bluet…
·Hoe kan ik mijn Netgear DGN200…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe doet u mee de Winx Club 
·Verschillen tussen PBX en VoIP 
·Wat is een GTP- protocol ? 
·Definieer IEEE Standards 
·De FIXML Protocol 
·Hoe te Connect My Home PC naar My Office…
·Routers Vs . Hubs 
·Is een onbeveiligd netwerk Gevaarlijk? 
·Hoe u uw Real IP-adres zoeken op Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com