Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Routers Vs . Hubs
Routers en hubs zijn twee apparaten voor het verplaatsen van gegevens tussen computers via een netwerk . Echter , ze hebben zeer weinig met elkaar gemeen . De hub is de meest fundamentele , en goedkoopste , stukje hardware dat een netwerk kan maken . De router is de meest ingewikkelde en dure apparaat voor netwerken . Hubs

Een hub
is weinig meer dan een splitter . Het is een elektronische doos met een aantal aansluitingen voor ethernet kabels . Deze aansluitingen worden " poorten. " De naaf heeft weinig software en maakt geen onderscheid tussen computers . Zij gaat niet het bestemmingsadres van de gegevens , maar kopieert alle gegevens die op een van zijn voeten uit op al haar andere sockets . Elke computer in het netwerk aangesloten via een kabel op een van de aansluitingen op de hub . De computers die zijn aangesloten op de hub moeten netwerksoftware dat alle inkomende berichten te zien of ze daadwerkelijk zijn bestemd voor die computer controleert draaien .
Routers

Routing
is een ingewikkeld proces dat data verplaatst naar elke computer in de wereld verbonden met het internet . Routers werken met een adressering systeem genaamd de IP-adressen . Het formaat van IP -adressen wordt bepaald door de Internet Protocol . Elke computer bereikbaar via het internet heeft een uniek IP-adres hebben . Routers moeten worden verbonden met ten minste twee netwerken . Meestal zijn dit de prive-netwerk het dient en het netwerk van een Internet Service Provider 's . De router de pakketten alleen naar de netwerken waarmee het is verbonden . Het is in staat om gegevens te verzenden over vele netwerken met elke router in de keten de gegevens door naar de volgende .
Router controleren

Routers
contact onderhouden met elkaar uitwisselen routeringsinformatie . Elk stelt vervolgens een lijst van mogelijke paden naar een adres en rangschikt ze op basis van een algoritme . De routing tabel kan de router te worden voorbereid op elke aankomende data . Het hoeft niet op te houden de reizende datapakket terwijl het een route vindt . De router maakt het pad het datapakket moet volgen om zijn bestemming te bereiken niet dicteren . Het kiest de beste eerste hop op de reis door een van de routers die rechtstreeks is aangesloten . De volgende router maakt zijn eigen beslissingen over hoe je die bestemming te bereiken . Een hub heeft geen routing tabellen te hebben en niet in staat is zinvol communiceren met een ander apparaat .
Routers van LANS

Een hub is de goedkoopste methode voor het verplaatsen van gegevens rond een prive-netwerk . Deze taak kan worden uitgevoerd door een router . Wanneer een router wordt een lokaal netwerk is het in staat om andere functies zoals beveiligingsfuncties en netwerksegmentatie integreren . Hoewel routers voor zakelijke netwerken zijn erg duur , goedkopere draadloze routers zijn de meest voorkomende netwerkapparaat in de consumentenmarkt networking markt . Huisrouters zijn firewall- functies en zijn in staat om verschillende thuiscomputers verbinding met het internet via een enkele verbinding . Hubs kunnen niet uitvoeren van deze functies .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de D - Link DIR - 655 Rese…
·Hoe maak je een D - Link DSL c…
·Hoe te openen een Netgear WGR6…
·Linksys 3,0 Vs . 3.1 
·Hoe je mensen blokkeren van be…
·Hoe de Key Code zoeken voor ee…
·Het wijzigen van de Cisco Idle…
·De werking van routers 
·Hoe maak je een 2Wire router i…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Over draadloze routers 
Linksys Wireless Routers Informatie 
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe je 2 draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers gebruiken met S…
  Netwerken Articles
·Hoe te wijzigen van een gebruikersnaam o…
·Hoe je Linksys stoppen met het blokkeren…
·Hoe maak je een Dynex Ethernet Hub Reset…
·Hoe je je eigen Jedi Avatar Zorg 
·Hoe maak je een bladeserver Zorg 
·Hoe maak je een time-out instellen in Po…
·Hoe maak je een PC besturing via een and…
·Hoe de Administrator Password Reset Na e…
·Hoe Hook Up een kabelmodem en Multiple W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com