Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Connect My Home PC naar My Office PC via het internet
Telewerken , doet het werk vanuit huis , is eindelijk in mainstream acceptatie komen in 2009 . Miljoenen werknemers en ondernemers zijn nu tijd doorbrengen thuis tijdens de werkweek , de toegang tot het kantoor computers op afstand met behulp van alledaagse internetverbindingen . Er zijn verschillende software programma's beschikbaar voor het eenvoudig en veilig aansluiten van huis en werk computers . Als u werkt voor een groter bedrijf , zorg ervoor dat uw externe verbinding plan is de goedkeuring van uw IT-afdeling . Wat je nodig hebt
Remote PC software
Email toegang
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal welke remote pc-software titel beste is volgens uw wensen en budget . Een zeer populaire programma is LogMeIn , die gratis is . De meeste casual gebruikers vinden de gratis versie voldoet aan hun behoeften . Een professionele versie van LogMeIn is ook beschikbaar voor ongeveer $ 70 . Een andere populaire programma is GoToMyPC , dat is abonnement gebaseerde en kost ongeveer $ 15 per maand . PC Anywhere is al sinds de vroege jaren 1990 en kost ongeveer $ 85 voor de software . Als u nodig hebt om te gaan met een hoge veiligheid , zoals in een kantoor, zult u waarschijnlijk willen een hoger - end titel als PC Anywhere . Voor incidentele " bezoeken " tussen uw huis en werk computer , zal LogMeIn werkt prima . Kopen van 2

Beveilig de toestemming van uw leidinggevende en de IT-afdeling in een bedrijfsomgeving te remote control software te installeren op uw computer op kantoor . In sommige gevallen kan het nodig heeft om uw beveiligingsprogramma's of de firewall aan te passen zodat deze remote link.
3

Download de LogMeIn Free -versie van de Logmein.com website op uw computer op het werk . Kies de " Persoonlijk" categorie gebruik en oprichting van een account.
4

Installeer LogMeIn op uw computer op het werk . Noteer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u vast te stellen. Tijdens de installatie , zal Internet Explorer u vragen om "Allow" een programma " ActiveX " . Dit is een verplicht module voor het gebruik van LogMeIn . Geef uw werk computer een eenvoudig te identificeren naam als " John's Work Computer . " Reboot nadat de installatie is voltooid .
5

Controleer en activeer uw LogMeIn-account . Controleer uw werk e-mail voor deze account informatie van LogMeIn . Als u niet de e-mail in uw Inbox zien , controleer uw spamfolder . Klik op de link ingebed in de e-mail om uw account te activeren .
6

Schakel eventuele screensavers of slaapstand staat voor de snelste toegang . Terwijl LogMeIn kan " wakker " een externe computer , zal de operatie leiden tot een vertraging . Als je ongemakkelijk laat uw computer op het werk loopt als dat zijn , gewoon de monitor uitschakelen terwijl u weg bent . Laat uw werk computer en aangesloten op het internet .

Verplaats naar uw computer thuis 7 . Navigeer naar de LogMeIn- website en meld u aan bij uw account . De rekening zal u voorzien van een lijst van beschikbare computers op afstand te openen .
8

Selecteer uw remote office computer , " John 's Office Computer . " Dubbelklik op dit bericht . In een moment , zal uw home-scherm computer monitor een beeld van uw computer op kantoor bureaublad van de monitor laten zien . Maak deze desktop view " Full Screen " formaat voor de beste zichtbaarheid .
9

Bedien uw computer op kantoor net alsof je zit aan de voorkant ervan . De prestaties zullen iets langzamer dan normaal, maar binnen acceptabele bereik. Niet "push " de computer te veel tegelijk te doen . Als u overtax de computer op kantoor en het ' bevriest ', iemand op het kantoor moet de computer opnieuw opstarten voor u voordat u op afstand verbinding weer .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik een printer toe aan…
·Hoe maak je een TCP /IP- Windo…
·Hoe een geaggregeerde SONET We…
·Cisco Proprietary Protocollen 
·Hoe een Milieuzegel Rond een K…
·Hoe je groepen in Creëer Glob…
·Hoe te installeren WPN111 
·Hoe te verwijderen van een Bar…
·Hoe te schakelen van een Stand…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een directe Etherne…
·De voordelen van een breedband satelliet…
·Hoe je Wake on LAN Implementeren 
·Hoe maak ik een SMS-dienst 
·Soorten Servers & Protocollen 
·Hoe de Maximum Transmission Unit Setting…
·Hoe maak je een PCI modemkaart Vervang v…
·Hoe kan ik instellen van een Linux compu…
·De beste satelliet VoIP Providers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com