Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Definieer IEEE Standards
Het Institute of Electrical and Electronics Engineers normen verwijzen naar netwerk communicatie methoden , protocollen en apparatuur . De normen zijn onderverdeeld in verschillende families - 802 , 802.1 , 802.3 , 802.11 , enz. Elk van de families te gaan met een ander type netwerk , zoals LAN , MAN , WAN en WPA . De IEEE normen voorzien in een manier van het correct opzetten of het identificeren van elk type netwerk . De Families IEEE

De belangrijkste IEEE standaard , 802 , is verdeeld in verschillende kleinere normen , elk gericht op verschillende typen netwerken . De belangrijkste IEEE families zijn 802.1 voor LAN -en MAN overbruggen en beheer; 802,2 voor om Logical Link Control , of LLC , 802.3 CSMA /CD voor Ethernet , 802.11 voor draadloze verbindingen ; 802.15 voor draadloze personal area network of WPA . Echter , andere families zijn ook beschikbaar voor het verstrekken van aanvullende diensten .
IEEE in Production

Instellen aantal duidelijke normen voor de fabrikanten om te volgen bij het monteren van netwerkhardware cruciaal was verminderen of te elimineren hardware onverenigbaarheden . Bij het verwerven van bepaalde netwerkhardware , zorg dan dat deze voldoet aan de IEEE-standaarden voor de netwerking gebied waarin het wordt gebruikt zal worden . Anders kan de hardware slecht presteren .
IEEE in Management

IEEE-standaarden
zijn belangrijk bij het ontwerpen en opzetten van een netwerk . Hoewel de IEEE- normen niet verplicht zijn , zal na hen zorgen voor een makkelijk te volgen netwerkinstellingen , het beheer en het oplossen van problemen . Ook het ontwerpen van een netwerk door de IEEE-standaarden zorgt voor compatibiliteit met andere netwerk gezinnen en gemakkelijke doorloop van netwerken zoals LAN naar WAN .
De Afkortingen

Erkend afkortingen en
acroniemen gebruikt en wereldwijd erkend is een ander belangrijk punt van de IEEE-standaarden . Termen zoals LAN , WAN , ISDN en vele anderen zouden niet bestaan ​​als het niet voor de IEEE-standaarden .
Voordelen van IEEE Standards

hebben van een netwerk of hardware stuk dat voldoet aan de IEEE normen zal uw werk gemakkelijker te maken . Goede bediening resultaten , maximale compatibiliteit met alle andere IEEE -conforme onderdelen en geen radio interferenties zijn ook voordelen . Het belangrijkste voordeel is de beschikbaarheid van technische ondersteuning wanneer dat nodig is , omdat elke netwerkspecialist moet goede kennis van de IEEE-standaarden hebben .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe opzetten en gebruiken D - …
·Het automatisch laden Instasea…
·Hoe om uw Speed ​​Test Met Ver…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe te dll- bestanden voor Vis…
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Hoe te testen Mijn Breedband D…
·Hoe kan ik mijn UPnP protocol …
·Hoe een Apache server te bevei…
  Related Articles
Definieer MAC Address Filtering 
Hoe je Wireless AP 
Definieer Wireless Network Adapter 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Wireless LAN standaarden 
Definieer Adhoc Netwerk 
De drie elementen van de IEEE 802.1X- st…
802.x Normen voor het opgeven van draadl…
Wat zijn de normen van WLAN , en wat zij…
  Netwerken Articles
·Het automatisch laden Linksys Wireless z…
·Wat is een Client Server Network ? 
·Hoe maak je een RADAR Tracker code 
·Hoe je Wi - Fi-routers gebruiken 
·Hoe naar Home Directories Sync 
·DeviceNet Specificaties 
·Hoe je ISP Numbers herstellen Zonder Rou…
·Hoe je Bluetooth Samenwerking configurer…
·Hoe het opzetten van WEP op de D - Link 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com