Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Definieer Adhoc Netwerk
Een ad hoc -netwerk bestaat wanneer meerdere apparaten zijn in de communicatie bereik met elkaar . Bijvoorbeeld , als er meerdere mensen brengen hun laptops naar een park , ze kunnen een ad hoc netwerk te vormen met elkaar , het versturen van berichten tussen de laptops zonder tussenkomst van een centrale service provider, zoals een telefoon bedrijf . Aantal Register Home

Een ad hoc -netwerk hoeft niet altijd een vast aantal deelnemers . Bijvoorbeeld , als er een laptop gebruiker besluit hij moe is en verlaat het park , het verwijderen van zijn laptop uit het netwerk , andere laptop -gebruikers kunnen nog steeds gebruik maken van de ad hoc -netwerk . Nieuwe leden kunnen toetreden tot de ad-hoc -netwerk zolang hun apparatuur hen in staat stelt om berichten te versturen over het netwerk .
Mobiliteit

ad hoc netwerken
kunnen worden gecreëerd in afgelegen locaties . Volgens het Massachusetts Institute of Technology , kunnen kampeerders in een wildlife refuge opzetten van een ad hoc -netwerk met behulp van hun mobiele telefoons . Met behulp van draagbare draadloze apparaten op een netwerk te creëren is handig omdat de kampeerders niet hoeft te worden in het bereik van een telefoon toren om informatie over wilde dieren en trail uitval in andere delen van het park te krijgen .

Redundantie

Redundantie
is een voordeel van de vele ad- hoc netwerken . Als meerdere gebruikers van mobiele telefoons functies ontvangt informatie van een enkele telefoon toren , het netwerk niet langer als de stroom van de telefoon toren dooft . Als de batterij van een mobiele telefoon is uitgeput , kan een individuele mobiele telefoon gebruiker verbinding maken met mobiele telefoon van zijn buurman plaats .
Cost

ad hoc netwerken
kunnen hun gebruikers geld te besparen . Een kabelmaatschappij rekent een computer gebruiker abonnementskosten een kabelverbinding , die toegang verleent tot het web te gebruiken . Met een ad hoc -netwerk , kan een computer gebruiker gegevens naar de computer van zijn buurman verzenden zonder het betalen van een factuur elke maand .
Privacy

Privacy
kan een probleem met ad hoc worden netwerken . Veel ad hoc -netwerken vereisen dat de gebruiker om een wachtwoord in te voeren , zodat een persoon lopen langs een huis met een draadloos apparaat niet kan gebruiken om gegevens te downloaden vanaf een computer in het huis . Locatie geheimhouding is ook belangrijk . Elk apparaat op een ad hoc- netwerk zendt zijn huidige coördinaten zodat andere apparaten kan de beste verbinding te krijgen . Een soldaat op een slagveld niet wil zijn plaats te bieden aan vijandelijke soldaten , zodat sommige vormen van ad-hoc -netwerken kunt de locatie van de gebruiker te verbergen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je draadloze apparaten con…
·Hoe kan ik het netwerk van een…
·Problemen Met WiFi Na het afsl…
·Hoe te installeren Qwest Wirel…
·Zwak signaal van de router naa…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe uw laptop converteren naar…
·Hoe maak je een draadloze IP R…
·Radio Network Optimization Ban…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe maak & Stuur een Digital Voice Recor…
·Wat is STP Redirection ? 
·Hoe maak je een Telnet- client-programma…
·Wat is een kaper programma? 
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
·Hoe Web Surfing Block 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor een H…
·Hoe te berekenen De Broadcast -adres op …
·Hoe maak je een Facebook- profiel maak e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com