Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Definieer Wireless Network Adapter
Met de komst van draadloze netwerken en draadloze netwerkadapters , het begrip " werk " werd opnieuw uitgevonden . Weg is de traditionele notie van " naar het kantoor , " op zijn plaats is mobiel kantoor van vandaag . Met draadloze netwerkadapters , de hedendaagse zakenman en kantoor klerk worden , in theorie , niet langer beperkt tot de muren van een kantoor : openbare hot - spots , Wi - Fi verstrekken van depots , stations en luchthavens , en de lokale koffie gezamenlijke allen zijn als geschikt voor werk prestaties als de standaard kantoor kast . Als het apparaat dat verbinding met en het gebruik van de beschikbare draadloze netwerktechnologieën ondersteunt , de draadloze netwerkadapter in staat stelt gebruikers in staat om de vrijheid van communicatie en informatie-uitwisseling ervaren zonder de draden en kabels . Functie

Draadloze netwerkadapters
zijn bedoeld om de connectiviteit van een local area network ( LAN ) . Na aansluiting en in sommige gevallen geïnstalleerd op een computer of andere computerinrichting , de draadloze netwerkadapter maakt dat het apparaat verbinding en communiceren via het LAN . Elke draadloze adapter werkt via radiogolven die worden uitgezonden en ontvangen door de adapter ingebouwde radiozender .
Soorten

Model en wijze bevestiging van een draadloze netwerkadapter
zijn niet de enige criteria waarop typen netwerkadapters worden gedefinieerd . In plaats daarvan worden draadloze netwerkadapters onderscheiden door de wijze waarop netwerkverbinding wordt . Als gevolg hiervan , zijn er eigenlijk maar drie basistypen van draadloze netwerkadapters : Wi - Fi adapter , breedband Cellular adapters , en Bluetooth-adapters . Niet alle computers kunnen gebruik maken van alle drie typen draadloze netwerkadapters : sommige adapters hebben voorwaarden waaraan moet worden voldaan voor een apparaat te gebruiken , niet alleen verbinding maken , met een netwerk
Connectiviteit < . br >

draadloze netwerkadapters
worden getypeerd door de connectiviteit die zij verlenen aan een apparaat . Wi- Fi- adapters zijn de meest gebruikte vorm van draadloze netwerkadapter , als ze in staat de standaard draadloze LAN-verbinding ( dwz Ethernet-verbinding ) . Breedband cellulaire adapters , of lucht -kaarten , zodat draadloze mobiliteit net als een mobiele telefoon , het aansluiten van laptops en andere apparaten met een mobiel netwerk . Bluetooth-adapters zorgen voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand van elkaar ( bijvoorbeeld tussen een mobiele telefoon handset en een PDA , of tussen een computer en een draadloze muis ) .
Form Factors
< br

Draadloze netwerkadapters > komen in verschillende stijlen en maten bekend als vormfactoren . Traditionele wireless adapter , PCI draadloze adapters , zijn ontworpen in de vorm van add - in kaarten . Deze PCI- kaarten moeten in een desktop computer worden geïnstalleerd om draadloze connectiviteit mogelijk . Een kleinere en meer draagbare form factor , de draadloze USB-adapter , is meestal dun en slechts een paar centimeter in lengte . De vormfactoren van de PC of PCMCIA wireless adapters hebben de vorm van credit cards en variëren in dikte tussen 3.3 en 10,5 mm , afhankelijk van de precieze aard van de kaart.
Attachment

om een ​​netwerkverbinding mogelijk te maken , een netwerkadapter moet op de computer of computer -apparaat (bijv. mobiele telefoon of PDA ) bevestigd . Netwerkadapters kunnen afhankelijk van het type vormfactor worden bevestigd in een van de verschillende manieren . Sommige draadloze adapters zijn aangesloten op de computer via een externe USB -poort ( gebruikelijk voor laptops en PDA's ) . Anderen worden ingevoegd in een smalle open baai aan de zijkant van de computer , zoals het PC Card-slot op een laptop . Veel moderne computers zijn voorzien van een ingebouwde netwerkadapters , die in wezen zijn geïnstalleerd in de bus van de computer , of een centrale processor (typisch voor desktops , maar van toepassing is op elke moderne computer-apparaat ) .
< br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Sub Network Dependent Converge…
·Hoe je draadloze netwerkappara…
·Hoe om te weten als uw compute…
·Mid - Range WiFi DIY Antenne 
·Wordt de HP BT450 Compatibel m…
·Hoe zie ik draadloze verbindin…
·Hoe kan ik een goedkope draadl…
·Hoe maak je een directionele a…
·Wat is mijn WPA sleutel voor N…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een VoIP -adapter…
·Hoe maak je afstand Installeer een VNC S…
·Hoe de draadloze instellingen op een Mot…
·Hoe kan ik een router op een netwerk Bri…
·Hoe maak je een browser configureren om …
·Hoe je WEP- sleutel te vinden op een HP 
·Het automatisch laden Bestandsdeling op …
·Wat is LexisNexis ? 
·Hoe te configureren Samba 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com