Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Definieer MAC Address Filtering
MAC adresfiltering is een functie die beschikbaar is op veel thuis draadloze routers . Deze functie , maar een effectieve beveiligingsmaatregel , is niet standaard ingeschakeld op nieuwe routers . Het is een methode om toegang tot een draadloze router regelen , beperken toegestane verbindingen een lijst van computers . Toegangscontrole

Wireless reizen
signalen door muren , zodat iedereen in de omgeving aan te sluiten op de prive- router . Een toegangssleutel beschermt de router tegen ongeautoriseerde toegang . Degenen die de sleutel te leren zijn vrij om het door te geven aan anderen , echter. Zo kan het netwerk overbelast raken door verschillende onbekende personen verbinding met het netwerk zonder de toestemming van de eigenaar van de router . MAC- adresfiltering is een andere methode de router eigenaar kan gebruiken om toegang tot de router te beperken .
Filtering

In de informatica termen , " filtering " meestal verwijst naar een proces van verwerpen of negeren van boodschappen , geluiden , kleuren of statisch . MAC adresfiltering vereist de router eigenaar om een ​​lijst met computers die toegang hebben tot het netwerk samen te stellen. Wanneer een computer aanmeldt , zelfs wanneer dat product de juiste identificatiecode , het zal niet worden toegestaan ​​in het netwerk als het niet in de lijst . Computers worden geïdentificeerd door hun adres . Het adres moet overeenkomen met een in de router filterlijst .
MAC Address

Veel mensen
weten over IP-adressen . Dit is het adresseringssysteem hele internet gebruikt . Maar computers kunt aansluiten op een netwerk zonder een IP-adres . Ze kunnen geen verbinding maken met een netwerk zonder een MAC-adres . Het MAC-adres is in feite het serienummer van de computer netwerkadapter . Elke netwerkadapter in de wereld heeft een uniek serienummer . Computers kunnen geen verbinding maken met een netwerk zonder een netwerkadapter , want het is dit stuk van de apparatuur die de gegevens van het formaat dat wordt gebruikt door de computer naar een formaat dat door het netwerk medium vertaalt . MAC betekent Media Access Control , een van de functies van een netwerkadapter .
Adresnotatie

MAC -adres
is een 48 bit binair getal , dat zes bytes . De zes bytes worden telkens voorgesteld als een twee cijferig hexadecimaal getal en elk is gescheiden door een liggend streepje ( " - " ) of een dubbele punt ( " : " ) . Een MAC-adres ziet eruit als " a2 : 34:4 b : 66:4 c : 01 " " . A2 - 34 - 4b - 66 - 4c01 " of De eerste drie sets zijn een identificatie van de fabrikant van de netwerkadapter . De tweede drie bytes zijn een serienummer . Het Institute of Electrical and Electronics Engineers regelt de verdeling van deze nummers . Ze verkopen blokken van serienummers aan de fabrikanten van netwerkadapters .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te EnGenius Problemen 
·Hoe uw Linksys Service Set Ide…
·Hoe te delen Draadloos interne…
·Hoe je DSL verbinding draadloo…
·Hoe maak je een AirPort wachtw…
·Hoe te beveilig ik mijn draadl…
·Hoe maak je een Gaming Router …
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe naar Port - Forward Met ee…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe je MAC adressen filteren op Wireless…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
Hoe maak je een Mac Netwerk op AT & T Ma…
Verbinding maken met Wi-Fi Met behulp va…
Hoe u het MAC -ID wijzigen op een Router…
Hoe vind ik mijn adres naar Draadloos in…
Mac- compatibiliteit Met Linksys 
  Netwerken Articles
·Hoe te Zwakke SSL Ciphers Disable 
·Hoe kan ik een FTP configureren in Debia…
·Hoe om email adressen te synchroniseren 
·Hoe maak je een Ethernet- LAN -netwerk i…
·Het tegens van Dial - Up 
·Hoe een printer te gebruiken op twee sub…
·Hoe je DD - WRT Verwijder on Netgear 
·Hoe het opzetten van draadloos afdrukken…
·Hoe maak je verbinding een VoIP Phone ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com