Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te EnGenius Problemen
EnGenius Technologies , opgericht in 1999 , begon de categorie van betaalbare , long-range draadloze apparaten . Deze apparaten zijn draadloos netwerken ontworpen voor uw kleine bedrijf , kantoor aan huis en persoonlijk gebruik . Als je weet hoe je je EnGenius draadloze router oplossen , bijvoorbeeld , kunt u snel terugkeren naar de toegang tot internet met alle aangesloten gebruikers . ( Wat je nodig hebt
kabelmodem
Metaal - vrije wand
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verhuizen uw EnGenius router als u een zwakke verbinding met uw router merken . Houd de locatie dicht bij uw kabelmodem en een voedingsaansluiting , of u monteren uw router op een muur of plaats het op een vlakke ondergrond of op een bureau . Vermijd montage van uw router in de buurt van magnetrons , op vloeren of in de buurt van metalen , die zal interfereren met de prestaties van uw router . kopen van 2

Verhuizen van uw router antenne als u merkt dat de antenne interfereren met de ontvangst van uw tv of radio . u kunt zien of uw router heeft bemoeid door het draaien van uw router uit en controleren van uw TV en radio -ontvangst . jouw EnGenius router genereert en gebruikt radiofrequentie-energie .
3

Leeg de velden door te klikken op " Reset " op uw computerscherm als je een fout invullen van de Port Range maken , Local IP en andere instellingen naar Port Mapping . je kunt nu correct overtypen elk veld . met Port Mapping , u een scala aan diensten poortnummers van het internet veranderen in een bepaalde Internet -protocol ( IP ) -adres . het IP identificeert uw computer en andere computers als ze versturen en data over het internet te ontvangen .
4

Klik op " Reset" om de poorttriggering velden als je een fout maakt het invoeren van ze te verwijderen. poorttriggering kunt u uw router te richten op ondersteuning van verschillende aansluitingen voor speciale toepassingen , zoals video -conferencing en internet games.
5

Reset de breedband -router als uw EnGenius systeem niet meer werkt of als het niet goed reageert . Klik op het tabblad "Reset " op het scherm onder Wireless Network Broadband Router , en klik vervolgens op de knop 'Toepassen' . Bevestig uw keuze wanneer daarom wordt gevraagd . U ziet de LED -lampje stopt met knipperen wanneer de reset is voltooid .
6

Selecteer " Fabrieksinstellingen herstellen " als je extreme problemen , zoals hardware storing ondervinden , bij een poging om de configuratie- instellingen op te slaan of een back-up op uw router . Alle configuraties worden nu ingesteld op de oorspronkelijke instellingen die het had toen u voor het eerst kocht je EnGenius router . Probeer om een backup van je router configuratie-instellingen op een regelmatige basis , zodat u kunt de instellingen herstellen wanneer er zich problemen voordoen . Klik op het tabblad "Backup" onder Wireless Network Broadband Router , die de configuratie- instellingen op te slaan in een bestand met de naam config.dlf .
< br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up een Wireless Bri…
·Hoe de Wireless wachtwoord op …
·Hoe sluit ik een kabel breedba…
·Hoe Set Up Guest Access op Wir…
·Hoe zie ik 2 - Wire Homeportal…
·Cricket A600 Specs 
·Hoe u uw router gebruiken als …
·Hoe kan ik de beveiliging op d…
·Hoe maak je een Belkin Range E…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gratis FTP 
·How to Set Up een NetGear DG834G Router 
·Congestie in een LAN 
·Hoe je Linksys Problemen Op een Mac 
·Hoe je de instellingen wijzigen op een 2…
·Hoe te installeren van een Cat5 Ethernet…
·Hoe te verbinden twee pc's Over Ethernet…
·Command Transfer Protocol 
·Wat is Internet Video Conferencing ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com