Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe u uw router gebruiken als een WiFi Card
Draadloze routers omzetten van gegevens in radiogolven en uitzending van de golven om draadloze adapters die de radiogolven terug te zetten in de gegevens worden gebruikt voor internettoegang . Routers omvatten ook software of " firmware " te beheren en controleren van de router via een web - based interface . Met behulp van een eenvoudige firmware-update genaamd Tomaat , kunt u Linksys routers WRT54G/GL herprogrammeren om te werken in omgekeerde , veel een als een WiFi-kaart , met een omgeving die bekend staat als " wireless ethernet bridge " -modus om verbinding met uw draadloze router , ook wel bekend als de ' default gateway . " Wat je nodig hebt
besturingssysteem Windows XP
Draadloze router
Linksys WRT54G/GL draadloze router
Tomaat
Toon Meer Aanwijzingen
downloaden en installeren Tomaat
< br > 1

Download de firmware-update Tomaat . In Windows XP , opent u een webbrowser en typ " www.polarcloud.com " in de adresbalk . Onder de woorden " Tomato 1.27 " klik op de "Download" link. Scroll naar beneden om het woord " Download " en klik op de " Tomaat 1 27.7z " koppeling dan . Een venster verschijnt die vraagt ​​om de " Tomato_1_27.7z " bestand op te slaan . Sla het bestand op het bureaublad van de computer .

Download 2 en installeren 7 - zip . In de adresbalk tikt " www.7 - zip.org " en kijk onder de woorden " Download 7 - Zip 4.65 ( 2009-02-03 ) voor Windows . " Klik op de " Download "-link aan de linkerkant van de woorden " . Exe " en " 32 - bit . " Een venster verschijnt die vraagt ​​om de " 7z465.exe " bestand op te slaan . Nogmaals , sla het bestand op het bureaublad van uw computer en sluit de webbrowser . Dubbelklik op het pictogram " 7z465.exe " en klik op "Run . " Klik op de " Install " knop te installeren 7zip op uw computer en klik op "Finish ".
3

Pak de Tomato firmware . Klik op ' Start' en vervolgens ' Alle programma's "en vervolgens" 7 - Zip , " en vervolgens " 7 - Zip File Manager . " Onder de kolom "Naam" in het venster , dubbelklik op " computer", dubbelklik op de " C : " schijf , dubbelklik op " Documents and Settings " en dubbelklik op de gebruikersaccount waaronder het bestand is gedownload toen. Klik nu dubbel " Desktop . " Klik op de " Tomato_1_27.7z " bestand eenmaal om het te markeren en klik vervolgens op de " Extract " knop aan de bovenkant van het venster . De Tomato firmware bestand extracten om het bureaublad van uw computer .
4

Sluit de Linksys WRT54G/GL router met uw draadloze router . Steek een Ethernet- kabel aan op een beschikbare Ethernet-poort op de primaire router . Steek het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in een vrije LAN- poort op de Linksys router . Sluit de router A /C -adapter om een reserve- stopcontact aan de macht van de router .
5

Toegang tot de firmware en de update te installeren . Open een webbrowser op uw computer . Typ " 192.168.1.1 " en druk vervolgens op de toets " Enter " . Een user-name/password prompt verschijnt . Laat de user-name formulier veld leeg . Typ " admin " in het wachtwoordveld en druk vervolgens op de toets " Enter " . De Linksys standaard firmware wordt weergegeven . Klik op de " Beheer" knop , en klik op ' Firmware Upgrade . " Blader naar het bureaublad , open de map " Tomato_1_27 " , en selecteer de " WRT54G_WRT54GL.bin " bestand . Klik op de "Upgrade Firmware " knop om de Tomato firmware uploaden en te installeren. De router opnieuw opgestart en installeert tomaat . De user-name/password prompt verschijnt . Bij de prompt , type " admin " voor de gebruiker en "admin " voor het wachtwoord en druk op de " Enter" knop om in te loggen op de Tomaat interface.
De WRT54G/GL configureren als een Ethernet Bridge
6

Noteer uw IP-adres en DNS-server . Minimaliseer de browser en klik op "Start " en vervolgens " Uitvoeren . " In de "Run" formulier veld , typt u de letters " cmd " en druk vervolgens op de toets " Enter " . De command - prompt venster verschijnt . Typ nu " ipconfig /all " en druk op de toets " Enter " . Noteer het IP -adressen vermeld naast " Default Gateway " en " DNS -server . "
7

Schakel draadloze brugmodus . Herstel de browser , klikt u op " Basic " in het taakvenster aan de linkerkant in het Tomato interface en klik vervolgens op ' Netwerk '. Onder de "LAN " subsetting , vinden de woorden " Default Gateway . " In het veld formulier aan de rechterkant , voert u het IP- adres dat u opgeschreven voor de " Default Gateway " in stap 1 van deze sectie . Vervolgens vinden " DNS -server . " Nogmaals, in het veld formulier aan de rechterkant , voert u het IP -adres u hebt opgeschreven voor de " DNS -server " in stap 1 van deze sectie . Onder de " Wireless " subsetting , plaats een vinkje in het vakje naast "Enable wireless . " Nu vinden " Wireless Mode " en klik op het menu drop-down naar rechts. Selecteer " Wireless Ethernet Bridge . " In het veld formulier naast " SSID ", typt u de naam van uw draadloze netwerk . Selecteer de beveiligingsinstellingen van uw draadloze router in het drop - down menu naast het woord " veiligheid " en de versleuteling van uw draadloze router naast het woord " Encryptie . " Typ tenslotte de netwerkbeveiligingssleutel van uw thuisnetwerk op het gebied vorm naast " Shared Key " en klik op de knop "Opslaan" in de rechter bovenhoek van het scherm. Opmerking : Tomaat ondersteunt geen WEP- beveiliging in bridge mode
8

Sluit een Ethernet- kabel van de LinksysWRT54G/GL router op een Ethernet- poort op uw computer . . De computer krijgt een IP adres aan . Open een web browser om te testen voor connectiviteit . Als de computer een adres niet kunt oplossen , klikt u op ' Start' en vervolgens " Uitvoeren " en typ " cmd " in het veld vorm . Bij de opdrachtprompt type " ipconfig /release" en druk vervolgens op de toets " Enter " . Vervolgens , type " ipconfig /renew " naar een netwerkadres opnieuw op te pakken . Weer open een webbrowser om te testen voor connectiviteit .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Mac- compatibiliteit Met Links…
·Hoe kan ik een Linksys 54G geb…
·Hoe te wijzigen van een gebrui…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe je DD - WRT installeren op…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Hoe te testen mijn router Sign…
·Hoe maak je een Cisco Router W…
·Hoe te delen Draadloos interne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Security Toevoegen aan draadloze rou…
·Wanneer werd het internet uitgevonden? 
·Lokaal netwerk Help 
·Hoe een IP-adres te verwijderen van een …
·Hoe maak je een Exchange 2007 Group Cale…
·De voordelen van Telnet 
·PC-netwerk Problemen Tutorial 
·Hoe weet ik of mensen bespioneren op uw …
·Wat doet een USB -poort eruit? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com