Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
De voordelen van Telnet
Op het gebied van computer netwerken , Telnet is een type software dat het mogelijk is om op afstand verbinding te maken met een andere computer maakt . Die toegang hebben tot een software programma van deze aard kan computer reparatie technici en netwerkbeheerders substantieel bij te staan ​​. Telnet is een tekst - gebaseerd programma waarmee u verbinding maken met andere computers , met toestemming . Hoewel het niet komen standaard op Windows-computers , kunt u deze installeren via de " Control Panel . " Toegang op afstand Computers

Een van de grootste voordelen van Telnet software is dat het mogelijk maakt op afstand toegang tot iemand anders computer . Hoewel het niet precies zoals zitten in de voorkant van andermans computer en het gebruik ervan , doet het u te voorzien van de mogelijkheid om gegevens van de computer toegang te krijgen via een tekst - gebaseerde interface . In plaats van het reizen naar een andere locatie om te kijken naar een andere machine , kunt u deze bekijken vanuit het comfort van uw huis of kantoor . Dit kan nuttig blijken bij het lopen iemand via een complex proces .
Bespaart tijd

Een ander voordeel van het gebruik van Telnet is het bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd . In plaats van fysiek reizen naar iemand anders thuis , kunt u elke taak op zijn of haar computer uit te voeren vrijwel onmiddellijk . Als u probeert een computer proces uit te leggen via de telefoon , kan het veel gemakkelijker en sneller blijken te zorgen voor het zelf . Door het gebruik van Telnet , hoeft u geen tijd te besteden aan het uitleggen gedetailleerde stappen naar iemand anders .
Makkelijk te gebruiken

Telnet
biedt ook het voordeel van eenvoudige operatie . Je hoeft alleen maar een basis computer programma downloaden op uw harde schijf . Je moet ook naar het ( IP ) -adres Internet Protocol van de computer die u wilt openen en hebben een betrouwbare internetverbinding weten . Open de Telnet-toepassing en een verbinding tussen uw computer en de computer die u wilt benaderen . Wanneer geopend , Telnet lijkt een eenvoudige tekstvak en kan niet worden gebruikt met een muis . Je typt gewoon in de opdrachten die u wilt uitvoeren op de andere computer . Hoewel de muis niet beschikbaar is , moet u in staat om alles te bereiken met de juiste commando's .
Universal

Onder meer aantrekkelijke eigenschappen Telnet 's is het feit dat je kunt gebruiken op elke computer . U hoeft geen speciale software voor een Mac nodig , in tegenstelling tot een PC . Dit maakt het gemakkelijk te implementeren , ongeacht het besturingssysteem je draait , en betekent dat iedereen kan Telnet toegang krijgen tot andere computers te gebruiken . Zelfs oudere systemen kunnen aansluiten op nieuwere machines met verschillende versies van het besturingssysteem .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe te Gegevenspoort opgeven i…
·Hoe maak je een Telnet-server …
·Hoe maak je een FTP -server Se…
·OpenSSH Vs . PuTTY 
·Hoe stel ik een e-mail met een…
·Hoe maak je een tweede monitor…
·Hoe kan ik een FTP- adres Creë…
·Hoe te gebruiken Putty om comp…
·Hoe de DNS -server zoeken 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Biometrische Bestedingen 
·Hoe kan ik een LG CDMA USB-modem install…
·Hoe maak je een wachtwoord van een SSL- …
·Hoe maak je een Range Booster Make Out v…
·Hoe te Remote Access Disable 
·Hoe maak je een Wi-Fi USB Connector Gebr…
·Hoe te tonen IP Segment informatie over …
·Hoe een IP-adres op een HP 4050N Printer…
·Wat zijn Online pop-ups ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com