Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn Online pop-ups ?
In de late jaren 1990 , als het internet steeds meer gecommercialiseerd , adverteerders zocht creatieve manieren om de aandacht van de consument trekken en krijgen ze te klikken op links . Een dergelijke vorm van reclame is de pop - up , die een nieuw browservenster opent met een bericht of advertentie . Nochtans , werd het formaat al snel misbruikt met aanstootgevende berichten en opdringerig gedrag , en pop - up reclame begon te vallen uit de gratie Pop-Up Reclame

Pop - ups zijn browservensters die automatisch geopend in de voorkant van de gebruiker actieve venster . Zij zijn het gevolg van de programmering in een webpagina geactiveerd wanneer een pagina wordt geladen , wanneer een pagina wordt gelaten , wanneer een link wordt geklikt en zelfs wanneer een koppeling wordt gemarkeerd . Een nieuwere versie van de pop - up is de "pop -under ', waarin een venster achter de browser van de gebruiker wordt geopend . De pop-under is minder duidelijk en kan niet worden gedetecteerd totdat zijn of haar browser .
Effectiviteit

verlaat de gebruiker in eerste instantie , pop - ups werden geïntroduceerd als creatieve reclame , gecodeerd in een webpagina voor gebruikers om een ​​nieuwe site te sturen zonder het verlaten van een bestaande. Pop - ups werd gemeenschappelijke reclame betekent voor pornografische websites . Soms , cascades van nooit eindigende pop-ups openen in de browser van de gebruiker , waardoor het bijna onmogelijk om het programma af te sluiten . Daarnaast is een aantal pop - ups bevatten tracking cookies alsook spyware , dat is kwaadaardige software die de computer van een gebruiker kan infiltreren . Omwille van deze redenen , pop - ups kreeg al snel een negatieve reputatie .
Effectiviteit

Zoals elke vorm van vervelende reclame , pop - ups werden misbruikt omdat zij waren relatief effectief in het genereren van click- throughs naar een externe website . Pop - up advertenties dragen een hogere click - through rate dan simpele banner of een link reclame . Er zijn echter verdere studies aangetoond dat dit mogelijk een gevolg van mensen die per ongeluk klikken op de pop - up wanneer ze proberen om te sluiten of wanneer ze proberen om te klikken op hun browser pagina en klik op de pop - up plaats . Ook al pop - ups genereren meer click- throughs , een overweldigende meerderheid van de internetgebruikers beschouwen ze vervelend of verwerpelijk .
Uitschakelen pop-ups

Kort na pop - ups werd begunstigd reclame-instrumenten , software- bedrijven begonnen met het ontwikkelen van pop - up blockers , die niet toestaan ​​dat nieuwe vensters te openen zonder toestemming van de gebruiker . De huidige versies van de meeste browsers komen gebundeld met pop - up blockers , en veel van de derde - partij werkbalken , automatisch een pop - up blocker installeren . Daarnaast antivirusprogramma's beschermen uw computer tegen pop - ups , alsook zoeken naar spyware , malware en virussen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe kan ik Windows 98SE Krijg …
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Wat is een Internet Bubble ? 
·Hoe kan ik een antenne maken m…
·Wat is de Numerieke adres van …
·Hoe je je eigen Jedi Avatar Zo…
·Hoe configureer ik een voice V…
·Hoe te verbinden de Sciphone i…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe kan ik een D - Link DI - 624 -router…
  Netwerken Articles
·Hoe om te upgraden naar Browsen met tabb…
·Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
·Microsoft Password Complexity Regels 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn huis webpa…
·Hoe je updates krijgt van een WSUS- serv…
·Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
·Heeft het Type Cable Modem Matter ? 
·Hoe software van de ene PC naar de ander…
·Authenticatie & Netwerk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com