Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om te upgraden naar Browsen met tabbladen
Browsen met tabbladen werd geïntroduceerd in 2000 op de Mozilla Firefox en Opera browsers . Hoewel NetCaptor ( AOL's " BookLink " browser in 1994 ) was de eerste software voor browsen met tabbladen te implementeren , werd het zelden gebruikt door consumenten en niet functioneren op dezelfde manier tabbed browsing doet vandaag . Browsen met tabbladen kunt u meerdere websites openen in kleine " tabs " op de werkbalk , en snel schakelen tussen websites zonder het openen van meerdere vensters browsen . De meeste browsers bieden nu browsen met tabbladen in hun laatste versie ; sommige browsers zijn alleen beschikbaar voor bepaalde platformen , zoals Windows of Mac , maar er zijn tabbladen Internet browsers beschikbaar voor alle platformen bij het browsen software is bijgewerkt naar de nieuwste versie . Instructies
Windows Operating Systems
1

Zoek de officiële websites van Internet Explorer 9 , Firefox 4.0 , Opera 11.01 of Safari .

Klik 2 op "Functies" op de website . Zorg ervoor dat alle functies aan uw behoeften voldoet en dat uw computer voldoet aan alle eisen , bijvoorbeeld Internet Explorer 9 verzoeken gebruikers hebben Microsoft Service Pack 2 en 3 . Ontdek de verschillende mogelijkheden voor elke browser , want alle vier zijn compatibel met Windows . Bijvoorbeeld , is Opera 11.01 ontworpen voor gebruikers die vaak toegang tot social networking sites .
3

Selecteer " Back" van uw huidige browser wanneer u zich de browser die u wilt downloaden . De knop " Back " wordt normaliter ontworpen als een pijl naar rechts op de rechterbovenhoek van de werkbalk . Voor het downloaden , kijk na of er dozen of selecteer een drop-down opties ( dat wil zeggen , moet u uw Windows -besturingssysteem te specificeren uit het drop - down menu naast de "Download" knop voor het downloaden van Internet Explorer 9 ) .
4

Klik op "Download" op de officiële website u uw tabbladen Internet- browser downloaden.
5

Klik op " Bestand opslaan " wanneer er een pop - up venster verschijnt . Sla het bestand op je bureaublad en laat de download is voltooid . In sommige browsers , zoals Firefox of Internet Explorer , wordt een balk weergegeven onder de werkbalk in de browser waarin u wordt gevraagd om de download mogelijk te maken. Klik op " Download " of "Toestaan" voor de " Save File " pop - up verschijnen .
6

Ga naar uw computer bureaublad . Dubbelklik op het uitvoerbare bestand gedownload in stap 5 en volg de instructies op het scherm om te installeren of updaten van de browser .
Mac-gebruikers en Linux -systemen
7

Zoek de officiële sites voor Opera 11.01 , Firefox 4.0 of Safari als u gebruik maakt van een Mac-computer . Voor Linux -systemen , zoek de KDE 4.6 ( Konqueror ) of Opera 11.01 website .
8

Controleer uw computer voldoet aan alle eisen . Onder het tabblad " Eigenschappen " van elke website , of op het tabblad " Overzicht " , zal de browser ontwikkelaars een indicatie voor welk systeem de browser is compatibel met geven .
9

Ga terug naar de homepage , of klik op de knop " Back " . De knop " Download " kunnen zeggen welk systeem de browser werkt - bijvoorbeeld Safari staten " Voor Mac en Windows . " De 11.01 website Opera heeft een " Show Andere versies " link hierboven op de download knop om verschillende operationele platforms uit te kiezen, waaronder Mac en Linux - klik op de " Show Andere versies " link Opera 11.01 downloaden voor Mac en Linux-platforms . Voor KDE 3.6 , klik op " Download Konqueror " in het rechter paneel en selecteer de link doorgestuurd naar een informatie- pagina en links naar KDE 3.6 en andere versies " hoe KDE- software te installeren " .
10

Sla het . dmg-bestand voor de browser te downloaden naar uw bureaublad ( of de . bz2 -bestand voor Linux-gebruikers ) . Dubbelklik op het bestand en volg de installatie-instructies .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·NetGear Ping Router Loss Met W…
·Hoe stel ik een nieuwe laptop …
·Hoe maak je een internet uitsc…
·Wat is HTTP SSL ? 
·What Do . . Edu & gov Mean ? 
·Hoe kunt u uw Internet Footpri…
·Hoe maak je een VLAN IP config…
·Hoe maak je een tegenstelling …
·De voordelen van het Webinar 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een statisch IP-adres toewij…
·How To Turn Off the draadloze signaal op…
·Hoe te blokkeren Network Magic 
·Hoe maak je een RJ - 45 -connector op CA…
·Hoe Network Computers Zoek 
·Wat is de betekenis van coderen en decod…
·Hoe om bestanden draadloos met behulp Vi…
·Hoe een IP-adres blokkeren in ISA 
·Wat zijn de verschillen tussen SNMP , SM…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com