Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Snelle internetverbinding Choices
Vanaf 2011 , de FCC definieert een high - speed internetverbinding als ' bedraad ' lijnen ' of draadloze ' kanalen ' die ervoor zorgen dat de eindgebruiker om informatie informatie ontvangen van en /of naar het internet op informatieoverdracht snelheden van meer dan 200 Kbps in ten minste een richting . " De meerderheid van de high - speed internet beschikbare keuzes nu veel groter dan dat en biedt maximale upload en download snelheden in megabits per seconde ( Mbps ) . Ter referentie , 200 Kbps is 0,2 Mbps . Het is gebruikelijk dat de snelheid van Internet worden geadverteerd op zijn maximum , dit aangegeven snelheid is niet altijd mogelijk , afhankelijk van uw locatie . Fiber tot de gebouwen ( FTTP ) op

FTTP
impliceert het gebruik van glasvezelkabels direct aan uw deur gelegd . Glasvezelkabels zenden gegevens als het licht , die kan reizen op grotere snelheid dan via de traditionele koperen kabels , wat leidt tot sneller internet snelheden beschikbaar zijn . Typische download snelheden zijn ongeveer 100Mbps , en upload snelheden zijn ongeveer 30 Mbps . Glasvezelkabel is duur , dus verwacht de service prijs om dit weer te geven . Goedkopere alternatieven beschikbaar zijn die het einde van de glasvezelkabel eerder en rekenen op goedkopere koperen kabels voor de laatste afstand , zij het in een verlaging van de snelheid.
Cable Modem

kabelmodem internetverbindingen zijn verkrijgbaar in dezelfde gebieden waar de kabel- tv-diensten exploiteren . Dit is omdat dezelfde bedrading wordt gebruikt voor zowel diensten . Kabelmodem Internet gebruikt ongeveer dezelfde bandbreedte als een kabel- tv-kanaal . Typische download snelheden zijn ongeveer 50Mbps en upload snelheden zijn ongeveer 10Mbps . Kabel Internet en kabel -tv-diensten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en elkaar niet onderbreken .
Asymmetric Digital Subscriber Line ( ADSL ) op

ADSL
is ontworpen om te nemen voordeel van de brede telefoonnet systeem door gebruik van de ongebruikte bandbreedte . Dit vermindert aanzienlijk de installatiekosten , indien geen extra draden of kabels nodig , alleen een modem en de datasignalen interpreteren . Typische download snelheden zijn ongeveer 24 Mbps en upload snelheden zijn ongeveer 3Mbps . Telefoon- en internetdiensten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en elkaar niet onderbreken . Echter , kan een reserve telefoon stopcontact of splitsing apparaat nodig .
Cellular Broadband

Cellular breedband
zendt Internet draadloos gegevens met behulp van dezelfde verbinding als een mobiele telefoon . Een modem is vereist om een ​​computer te verbinden met de deze netwerken , en vereist een simkaart en een data-abonnement . Mobiele breedband wordt vaak gebruikt in laptops of vergelijkbare mobiele apparaten vanwege de draagbaarheid die het biedt . Celluar internetverbindingen worden niet aanbevolen voor zware internetgebruikers wegens maandelijkse download limieten en verkeers - throttling beperkende snelheden tijdens de piekuren . Typische downloadsnelheden zijn ongeveer 6 Mbps en uploadsnelheden rond 1Mbps .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te SSL & HTTPS gebruiken 
·De Functies van gelaagde Webar…
·Hoe maak je een router voor af…
·Hoe te Toevoegen Error Pagina …
·How to Get High Speed ​​Intern…
·Hoe u een proxy -server IP zoe…
·Hoe om uw Speed ​​Test Met Ver…
·Hoe maak je een infrarood verb…
·Hoe maak je een Google Transla…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·De definitie van RJ45 
·Hoe maak je een Westell DSL Router insta…
·Hoe maak je verbinding een Dell Inspiron…
·Netwerk Hubs Vs . Schakelaars 
·Wat betekent Wireless LAN Mean ? 
·Overeenkomst infrastructuur 
·Hoe te Telnet Into a Router 
·Hoe je meerdere apparaten aansluiten op …
·Hoe te Lokaal netwerk Internet Usage Mon…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com