Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat betekent Wireless LAN Mean ?
Wireless LAN of lokaal netwerk , is een manier van netwerken van computers , zonder kabels . Typisch die via het 802.11-standaard , het heeft doorgemaakt herzieningen , zoals A , B , G en N , dat verbeteringen in snelheid en bereik dan de vorige versies bieden . Apparaten in een draadloos netwerk verbinden met een " toegangspunt " die trechters informatie op een router . Thuis draadloze routers combineren typisch toegangspunt en router functionaliteit , hoewel grotere netwerken gebruiken vaak het gebruik van draadloze repeaters een signaal over een volledig gebouw of campus verlengen . Geschiedenis

De eerste draadloze LAN is ontwikkeld door Norman Abramson van de Universiteit van Hawaii . Riep ALOHANET , het gebruikt ham radio om draadloos verbinding met het internet met een centrale computer op Oahu en zeven computers op vier andere eilanden verbonden door de Oahu computer . Aanvankelijk Wireless LAN hardware bleek te duur voor populair gebruik . Normen geïntroduceerd in de late jaren 1990 hielp om de technologie betaalbaar voor kleine kantoren en woningen te maken .
Types

Soorten Wireless LAN-netwerken
zijn peer-to -peer -verbindingen , waarin twee apparaten aan te sluiten zonder dat er een basis computer , Brug netwerken verbindt twee draadloze netwerken en het draadloos distributiesysteem dat een verbinding van verschillende draadloze netwerken apparaten mogelijk maakt zonder een kabel te koppelen .
< br > Functie

Wireless LAN kunnen mobiele apparaten verbinding maken met een lokaal netwerk via een draadloze radio netwerk . Al - cost netwerkoplossingen voor scholen , ziekenhuizen en kleine zakelijke inrichtingen , kan draadloze LAN's nuttig zijn op locaties waar bedrade communicatiesystemen te duur of moeilijk te installeren kan blijken .
Voordelen
< br >

WLAN's kleine bedrijven te helpen voorkomen dat de kosten van de bedrading elk werkstation of kamer met draden en kabels . De technologie maakt een snelle communicatie van elk deel van een gebouw en heeft een aanzienlijk lagere cost of ownership . Draadloze LAN's thuis kan connectiviteit helpen met veiligheidsdiensten en staat elk lid van de familie om online , zonder het delen van bekabelde apparaten te krijgen .
Waarschuwing

Draadloze technologie
is een nuttig systeem voor directe communicatie thuis en op kantoor , maar omdat het uitzendt uw verbinding over een straal , het komt met beveiligingsproblemen die voortkomen uit het hacken van de router encryptie . De ontwikkeling van encryptie- technologieën zoals WPA is verbeterd draadloze beveiliging , maar het kan nooit worden gegarandeerd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kunt u toegang tot uw AT &…
·Hoe maak je een computer in an…
·Speed ​​& Wachttijd Tests voor…
·Hoe de snelheid van mijn Huawe…
·Hoe te Grid Coördinaten Get 
·Hoe maak je een bevoegde Web P…
·Waarom kan ik niet bekijken Pi…
·Verbinding maken met een ander…
·Hoe te stoppen Cox Internet Se…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u een proxy server pingen 
·Verbinding maken met een Admin Linksys W…
·De USB 2.0- poorten werken niet op mijn …
·Voordelen & Nadelen van PPTP en L2TP 
·Access Denied Wanneer delen van een netw…
·Stap-voor- stap -proces over het opzette…
·Standaard DHCP Adres Toewijzing Methoden…
·Hoe maak je een Server Certificate Renew…
·Wat is Wireless Computer broadbanding ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com