Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Wi-Fi USB Connector Gebruik
Als uw computer een interne draadloze NIC ( network interface card ) niet heeft, zult u niet in staat zijn om automatisch te sluiten met een WiFi -netwerk voor draadloos surfen op het web . Echter , kunt u gebruik maken van een WiFi USB connector randapparaat om draadloze netwerken te zoeken in uw omgeving en maak gebruik van het signaal . Deze aansluitingen zijn eenvoudig te zolang je de installatieschijf die schepen met hen , zodat u geen eerdere ervaring met draadloze netwerken of eventuele extra gereedschap bij de hand nodig hebben om de WiFi USB-connector goed te gebruiken te installeren . Wat je nodig hebt
WiFi USB -connector installatieschijf
USB connector handleiding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de driver installatie -cd die bij uw WiFi USB connector kwam in het schijfstation van de computer . Als om wat voor reden dan ook niet de schijf hebben of deze kwijt bent , moet u in staat om de handleiding die bij uw USB-connector om een online bron die een fabrikant driver download biedt vinden controleren. Kopen van 2

Volg de wizard op het scherm om de driver te installeren . Klik op " Next " en " OK " als u wordt gevraagd door de wizard om door de korte eenvoudige stappen .
3

Start de computer opnieuw .
4

Plaats uw WiFi USB-connector in een van de USB-poorten aan de zijkant , voor-of achterkant van de computer , afhankelijk van het model en het ontwerp van uw laptop of desktop . Wacht een ogenblik voor uw computer om de nieuwe hardware detecteren. Je moet een status update te ontvangen in de linkerbenedenhoek van het bureaublad scherm dat aangeeft de nieuwe hardware werd gevonden .

Klik 5 op de draadloze pictogram op uw bureaublad gebied nu dat uw computer is WiFi - bereid en kent WiFi signalen in de omgeving . Op een Windows - gebaseerde machine , deze draadloze pictogram op de rechterkant van de onderste werkbalk en ziet eruit als een computermonitor met een golvende draadloze signaal lijnen die uit de zijkant van het. Op een Mac , wordt het pictogram voor draadloze communicatie zich aan de rechterkant van de bovenste werkbalk en lijkt een set van uitstralende draadloze signaal lijnen die naar boven te verplaatsen zijn.
6

Selecteer een naam van het draadloze netwerk in de lijst van beschikbare WiFi-netwerken binnen het bereik van uw computer die opduikt . Merk op dat deze zal waarschijnlijk een mix van private en publieke netwerken , dus als je niet het wachtwoord van een beveiligd netwerk moet je alleen proberen om mee te doen een publieke treden hebben .
7

Voer het wachtwoord in je hebt voor het prive-netwerk als u hebt gekozen in te loggen op een beveiligde WiFi-verbinding . Daarnaast zal je nodig hebt om het type draadloze beveiliging geven het netwerk is opgezet met . Dit zal ofwel " WEP " of " WPA " , hoewel de meeste netwerken gebruiken nu "WPA " versleuteling omdat het nieuwer en technologisch superieur .
8

Wacht een paar seconden voor uw computer en de WiFi USB -connector aan het netwerk toe te treden . Start uw browser en beginnen met surfen op internet.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Internet Networ…
·Zal alle USB 3G Routers Werken…
·Hoe te activeren Wireless LAN 
·Hoe zien of een computer kan g…
·Hoe Hook Up een Sprint Hotspot…
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·Hoe te vertellen als een Buite…
·DIY MacBook Pro WiFi 
·Hoe kan ik een externe antenne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Network Traffic & LAN 
·Hoe te Connect Your 802.11n Card aan een…
·Hoe vindt u Windows XP IP -adres configu…
·Hoe de lancering van een website aan te …
·Hoe kan ik een SSL -certificaat in Inter…
·Hoe de Solaris SMC Gebruik 
·Hoe verwijder ik een Internet Explorer F…
·Hoe kan ik mijn netwerk te configureren …
·Public Key Authenticatie Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com