Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Zal alle USB 3G Routers Werken met cricket
Alle USB 3G -routers - ook wel bekend als USB 3G -modems - werkt met draadloze communicatie Cricket's diensten , hoewel slechts zeven zijn , op het moment van publicatie , aangeboden door de regionale vervoerder . USB- routers stekker in elke personal computer die een USB-poort bevat , waardoor de computer toegang tot het netwerk van de serviceprovider voor het doel van verbinding met het internet . Systeemvereisten

De zeven USB 3G -routers die door Cricket eisen dat de computer waarmee ze samenwerken om ten minste 14 megabyte aan beschikbare schijfruimte en minimaal 32 MB RAM-geheugen hebben . Elk van de routers zijn compatibel met de Microsoft Windows 2000 , Windows XP en 32 - bits Windows Vista-besturingssystemen , maar alleen bepaalde daarvan zijn compatibel met de 64 - bits versie van Windows Vista , Windows 7 en Mac-besturingssystemen . Controleer de handleiding van uw non - Cricket USB 3G- router om te bepalen of het verenigbaar is met het besturingssysteem van uw computer of niet .
Wireless Router Feature

Een van Cricket's USB 3G
routers , de Crosswave model , is in staat om tegelijkertijd het verstrekken van meerdere mobiele apparaten , zoals mobiele telefoons en tablet-computers , met toegang tot het draadloze netwerk van de vervoerder . Andere merken van USB 3G -routers bieden ook deze functie , die bekend staat als een hotspot functie . Terwijl de computer waarop is een van deze vormen van routers aangesloten hoeft niet Wi - Fi -functionaliteit hebben , de apparaten die toegang tot de router hotspot hoeven te Wi - Fi -functionaliteit hebben .
< Br > Drivers

Elke USB 3G -router dat computers voorziet van toegang tot de Cricket draadloze netwerk vereist dat u een software-programma , dat bekend staat als een bestuurder , op de personal computer die de computer en de router te kunnen installeren interface. Typisch, chauffeurs komen met de router op een installatie -cd . Zorg ervoor dat de chauffeurs de hoogte blijven , zoals verouderde drivers maken het moeilijk voor de router goed te laten functioneren , vooral omdat het netwerk upgrades vinden regelmatig plaats .
Overwegingen

Voordat u gebruik een USB 3G -router , ongeacht de fabrikant , op een personal computer of meerdere computers toegang tot het internet via het draadloze netwerk Cricket's te geven , zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden . Bijvoorbeeld , al gedownload van de web data verbruikt tot uw dienst plan maandelijkse datalimiet . Als uw draadloze service geen gegevens bevatten , zult u niet in staat zijn om toegang tot het web via de USB 3G- router . Internettoegang geleverd via 3G-netwerk Cricket is langzamer dan de snelheden die worden aangeboden via een DSL- of kabel internet aansluiting .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik Schakel de Wireless…
·Hoe te netwerken brug met een …
·Hoe kan ik mijn buren blokkere…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te Enable Bluetooth PAN 
·Hoe Hook Up een Windows CE Por…
·De DWL - G820 D - Link maakt g…
·Blijf Veilig op openbare Wi - …
·Hoe maak je een BellSouth Wire…
  Related Articles
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe te Connect Mijn USB-modem aan mijn L…
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Mijn HP laptop maakt geen verbinding met…
De Wireless Router maakt geen verbinding…
De TrendNet Wireless Card maakt geen ver…
  Netwerken Articles
·Hoe te Barcodes gebruiken voor Inventory…
·Internetverbinding: Hoe om te controlere…
·Hoe de Modem Driver voor US Robotics 33,…
·Hoe weet ik of mijn signaal 802.11G of 8…
·Hoe te IAS Kopieer Config 
·Hoe kan ik een laptop te zetten in een S…
·Hoe maak je een NVIDIA Ethernet Driver U…
·Hoe te Geluidskwaliteit Met de Linksys W…
·Hoe een IP-adres op een Windows Vista -p…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com