Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
De TrendNet Wireless Card maakt geen verbinding met de Linksys Router
Draadloos kaarten zoals die vervaardigd door TrendNet en andere bedrijven zijn apparaten die computers gebruiken om te detecteren en verbinding te maken met draadloze netwerken . Als je een Linkys draadloze router thuis gebruiken en zijn niet in staat om verbinding te zijn draadloze netwerk met behulp van uw TrendNet draadloze kaart , neem een paar eenvoudige stappen voor probleemoplossing op uw eigen om het probleem te isoleren en met een beetje geluk bent u weer terug omhoog en surfen op het web draadloos in geen tijd . Instructies
1

Reset uw netwerk door de stekker van de voedingskabels van zowel de modem en de draadloze router van Linksys . Vertrekken beide apparaten losgekoppeld en tel tot 30 seconden . Steek beide netsnoeren weer op en laat nog 30 seconden voor beide eenheden volledig herstarten . Test uw draadloze verbinding opnieuw . Kopen van 2

Probeer verbinding met een ander draadloos netwerk te controleren op een mogelijke probleem met uw Linksys-router . Als u gebruik maakt van een TrendNet draadloze kaart op een laptop , kunt u die laptop mee te nemen naar een andere draadloze verbinding die je legaal mag gebruiken , als een gratis openbare WiFi-hotspot . Als je in staat om verbinding te maken alle andere draadloze netwerken , maar je eigen huis Linksys -netwerk , wordt het probleem waarschijnlijk geïsoleerd op uw netwerk en moet u de draadloze componenten van uw Linksys router. Het probleem kan ook met uw Internet Service Provider . Als de kaart niet verbinden met ieder draadloos netwerk , is het noodzakelijk om de draadloze kaart te controleren op een mogelijke storing .
3

Navigeer naar apparaatbeheer van de computer door het openen van het menu Start en hetzij kiezen voor " Device Manager " in het configuratiescherm of door met de rechtermuisknop te klikken op "Mijn Computer ", klik op " Eigenschappen " en te kiezen voor " Device Manager " van het tabblad Hardware , afhankelijk van welke versie van het besturingssysteem dat u gebruikt .
Goedkope 4

Controleer de draadloze kaart in het apparaat manager toe door op de " + " naast " Network Adapters " in de Device Manager . Zoek uw TrendNet draadloze kaart in de lijst met netwerkadapters en zien of het heeft een " ? ", " X ", of " ! " vermeld dan de naam. Als dat zo is , neem dan contact TrendNet over een mogelijke software- driver -update op uw draadloze kaart . Als de naam geen symbolen overheen maar je nog steeds geen verbinding , kan de TrendNet kaart moeten worden vervangen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WPA- code 
·Hoe te herstellen van een WPA …
·Hoe uw Linksys Service Set Ide…
·Wat is de oorzaak van een D - …
·Het aanpassen van de NAT- Type…
·Hoe maak je verbinding een NET…
·Problemen met de Linksys Wirel…
·Hoe je Linksys drivers te inst…
·Hoe Hook Up Netgear WiFi 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Anchor Links Gebruik 
·Hoe maak je een Google Persoonlijke webp…
·Hoe te Smiley Iconen Neem Facebook React…
·Windows XP Zal niet Save My WEP Key 
·Hoe te wijzigen van een naam op de Extre…
·Hoe maak je mappen maken met FTP 
·Hoe om te controleren Beschikbaar Ethern…
·Hoe to Train Your Dragon in Tumblr 
·Hoe een IP Port 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com