Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Problemen met de Linksys Wireless N
een Linksys Wireless N is een router die het mogelijk maakt meerdere computers aan middelen , waaronder printers , servers en internetverbinding delen. De " N " geeft het draadloze netwerk compatibel is met de N -protocol van de protocollen van het draadloze 802.11-standaard , het is het huidige protocol met ingang van 2010 . Linksys draadloze routers worden geprezen voor hun lage prijs , eenvoudige configuratie en betrouwbaarheid , maar als elke andere computer product, zijn er situaties die niet vereist is af en toe problemen oplossen . Wat je nodig hebt
Ethernet RJ - 45 -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1 Controleer uw aansluitingen .

Pinpoint waar het probleem ligt . Controleer het voor de hand om te zien of het apparaat is ingeschakeld , dat alle kabels goed zijn aangesloten en dat de bijgevoegde modem is ingeschakeld . Kijk naar draadloze netwerkinstellingen van uw computer om te bevestigen dat u bent verbonden met het juiste netwerk en niet een ander onbeveiligd draadloos netwerk dat gebeurt te zijn binnen bereik .
2 Is het iedereen of alleen ik ?

Onderzoek de situatie kijken of het probleem beperkt tot slechts een computer of elke computer in het netwerk . Zien als er slechts bepaalde dingen zijn die niet werken , zoals de mogelijkheid om andere computers te zien op het netwerk , maar niet op het internet . In veel gevallen zal een simpele reboot van de router te genezen van deze kwesties .
3 Uw modem kan worden aangesloten .

Ga naar het begin van de keten . Bevestigen dat uw Linksys is aangesloten op het modem ( kabel of DSL ) met een Ethernet-kabel . Schakel de modem en de Linksys , wacht 45 seconden , schakel de modem , wacht nog 45 seconden en schakel de router .
4 Ethernet-kabel .

Sluit een computer rechtstreeks op de router met een Ethernet-kabel om te bevestigen dat het werkt . U zal de beheerder gebruikersnaam en wachtwoord nodig om de configuratie van de router te controleren . Als je daar of het draadloze netwerk wachtwoord niet hebt , moet u de router te resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen .
5 Meerdere routers kan een probleem zijn .

Zoek andere routers of repeaters die op hetzelfde netwerk . Als er , neem de " secundaire " eenheden offline en test het netwerk met behulp van alleen de " belangrijkste " draadloze router . Twee eenheden die TCP /IP -nummers te distribueren of te worden geconfigureerd met dezelfde TCP /IP-nummers zijn gebonden aan conflict en veroorzaken problemen met het netwerk .
6 Mogelijk moet u opnieuw instellen van uw Linksys .

Herstart de Linksys als al het andere faalt . Druk de "Reset" knop aan de achterkant van het apparaat met behulp van een pen of paperclip gedurende minstens 60 seconden , terwijl het apparaat is ingeschakeld . Als het eenmaal is opgestart , is de standaard gebruikersnaam en wachtwoord zal worden " admin ", het draadloze netwerk zal de naam " linksys " en het standaard adres 192.168.1.1 zal zijn .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Sky Wireless R…
·Hoe kan ik Remote Access My Ho…
·Hoe te verbinden EV - DO draad…
·Hoe u uw gebruikersnaam en wac…
·Timing Out ​​terwijl het probe…
·Netgear DG834GT Wireless Probl…
·Hoe Hook Up een RangeMax Dual …
·Hoe te vergelijken en tarief D…
·Aanwijzingen voor DD - WRT 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een sms sturen met een analo…
·Hoe Network Bedrading Test 
·Hoe maak je een telefoon converteren naa…
·Hardware Vs . Software VPN 
·Hoe software te implementeren via een ne…
·Hoe een File Transfer naar een externe c…
·Wat kan worden gebruikt om verbinding RG…
·Hoe Network Met een DSL -modem 
·Wat is een LDIF -bestand? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com