Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een LDIF -bestand?
In computertermen , LDIF staat voor LDAP Data Interchange Format . Een LDIF-bestand is een directory service -bestand dat kan worden overgedragen tussen servers . Wanneer informatie wordt automatisch overgedragen tussen computers , de zender en de ontvanger moet een gemeenschappelijk formaat voor het record structuur gedefinieerd hebben . Het heeft geen zin verzenden van een bericht of een bestand weggeschreven naar een geheime standaard , aangezien de ontvanger van een dergelijk bestand zou kunnen breken de inhoud in zinvolle gegevens . Dit is de reden waarom de internationale normen omschrijving van neutrale formaten vrijelijk worden gepubliceerd . De LDIF formaat wordt gedefinieerd door een openlijk beschikbare protocol . Normen

In de vroege dagen van de commerciële computing, de belangrijkste spelers in het veld probeerde klanten te binden in hun volledige scala van producten door het produceren van eigen dataformaten dat alleen andere producten van hetzelfde bedrijf kan interpreteren , maar de commerciële voordelen van de verschillende bedrijven die bijdragen tot een groter systeem werd al snel duidelijk . Dit was vooral het geval voor netwerken , internet en data -uitwisseling formaten . Not-for - profit internationale normalisatie-instituten nam de definitie van netwerktechnologie en gegevensuitwisseling formaten . Een van de meest vooraanstaande instellingen op dit gebied is de Internet Engineering Task Force . De IETF is verantwoordelijk voor de LDIF standaard
LDAP

LDIF
heeft een afkorting in een afkorting - . LDAP staat voor Lightweight Directory Access Protocol . LDAP wordt ook bevorderd door de IETF en het een gedistribueerde directory service definieert . Een gedistribueerde database is er een die is verdeeld over meerdere servers . Dit betekent niet dat verschillende servers bezit exemplaren van dezelfde gegevens , maar een deel van de gehele database wordt gehouden op elke server . De LDAP-service begon als een systeem voor de elektronische opslag van telefoongidsen . Telecommunicatiebedrijven werden al gebruik van een protocol genaamd de Directory Access Protocol voor dit doel , maar dit systeem is gekoppeld aan het Open Systems Interconnection netwerksysteem en geclassificeerd als een methode genaamd X.500 . Het internet is gebaseerd op een niet-compatibele suite van netwerkprotocollen , genaamd TCP /IP . LDAP werd opgericht als een TCP /IP - compatibele versie van DAP .
Telefoongids

LDAP
werd geïnspireerd door telefoongidsen , maar het is niet alleen geschreven voor deze categorie . Elke directory kunnen gebruiken LDAP en vandaag wordt voornamelijk gebruikt voor de mappen van e-mailsystemen . LDAP beschrijft een reeks van ' actoren ' die betrokken zijn bij het ​​verzamelen , bewaren en serveren directory inzendingen . LDIF vult dit protocol door het verstrekken van een record -structuur voor de uitwisseling van vermeldingen tussen servers .
LDIF Formaat

Een LDIF-bestand bevat records in het LDIF formaat dat wordt verzonden met een LDAP -server te directory records toe te voegen of te wijzigen . Een LDIF-bestand draagt ​​het LDIF bestandsextensie . Het bestand bevat een record per lijn en is geschreven in platte tekst .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je verbinding een ext…
·Hoe maak je een Server Run Fro…
·Wat is Anchor schrijven ? 
·Query Evaluatie Technieken 
·Hoe de snelste verbinding snel…
·Hoe stel ik een webserver op e…
·Hoe te Turn On Wi - Fi op een …
·Hoe de lancering van een websi…
·Hoe maak je een WiFi schotel a…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe u een proxy configureren 
·Wat is Processor Assisted Virtualization…
·Hoe kan ik een IP-adres in OSX verbergen…
·Hoe kan ik een Linksys Router gebruiken …
·Hoe Set Up My Modem in een OptiPlex Comp…
·Hoe maak je een Desktop te Broadband Con…
·Computer Networking Technology Jobs 
·Ping Command Schakelaars 
·Definitie van breedband Internet Service…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com