Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Ping Command Schakelaars
Een van de meest elementaire hulpmiddelen voor probleemoplossing een netwerk engineer gebruikt is de "ping " commando . Van het bestaan ​​van een fysieke verbinding met het bepalen of een server up en online , de ping- tool is tot de taak . Ping is eenvoudig te gebruiken in zijn meest elementaire vorm , maar het kan worden gewijzigd met command switches om nog meer informatie te verzamelen . Pingopdracht Formaat

De opdracht "ping" bestaat meestal uit "ping , " waar " " is de naam of het Internet Protocol -adres van de doelhost . Echter , het resultaat van een "ping /? ' commando van een Windows 7 command prompt venster levert de volledige indeling van de opdracht met alle beschikbare schakelaars : ping [ - t ] [ - a ] [ - n count ] [ - l size ] [ - f] [ - i TTL ] [ - v TOS ] [ - r count ] [ - s count ] [ - j gastheer - list ] | [ - k gastheer - list ] [ - w time-out ] target_name . Deze extra opties toe te voegen kracht en flexibiliteit om de "ping " commando .
Bedieningsschakelaars

De " - t" switch vertelt het "ping " commando om verder te gaan totdat handmatig gestopt . Om een ​​" ping - t" stop commando moet u op " Control" plus " C. " Als je gewoon wilt statistieken zien en blijven pingen , druk " Ctrl + Break . " De " - v " switch duidt een vorm van dienstverlening voor de opdracht "ping" . Deze schakelaar is fir IPv4 alleen en niet langer een effect heeft op ping .
Host Schakelaars

De " een - " switch vertelt het "ping " commando om adressen op te lossen naar hostnamen . Een opdracht "ping" zonder de " a - " schakelaar wordt alleen het IP- adres dat u als het doel in te voeren terugkeren . Als u de ' a - ' switch toe te voegen , zal een ping hostnaam terug te keren voor het IP-adres . De " - j " en " - k " schakelaars sluiten elkaar uit en werken met een voorwaarde gastheer lijst te volgen route . De hostlijst in beide gevallen is een reeks van maximaal negen gastheer IP -adressen . De switch " - j " laat de IP- adressen in de lijst moet worden gescheiden door routers niet in de lijst , terwijl de schakelaar " - k " vereist dat de IP-adressen worden in strikte volgorde langs de route .
< br > timing en switches counting

Er zijn verschillende schakelaars die timing te betrekken en het tellen voor de opdracht "ping" . De switch " - n" geeft aan hoeveel pings te voeren , waarbij als standaard vier . De " - w " schakelaar geeft de tijd in milliseconden dat de ping moet wachten op een reactie van de doelgroep . Als een antwoord niet binnen de gestelde termijn wordt ontvangen , wordt het verzoek een time-out en een boodschap in die zin uitgevaardigd . De " - i ' switch geeft de time-to -live voor de ping- aanvraag. De standaardinstelling voor deze is meestal 128 milliseconden , en de maximale TTL is 255 milliseconden .
Packet Sizing Schakelt

De " - l "-schakelaar kunt u de lengte in te stellen van de ping datapakket , die standaard op 32 en een maximale grootte van 65.527 heeft . Variërend dit nummer geeft je een idee van de mogelijkheden van het hanteren van grotere datapakketten van het netwerk te geven . De switch " - f" vertellen routers langs de weg om niet -fragment het datapakket . Bij gebruik in combinatie met de " - l "-schakelaar , dit is nuttig bij de diagnose van maximale transmissie-eenheid configuratieproblemen.
Opname Schakelaars

De " - r" switch vertelt de "ping " commando om het aantal hops dat u opgeeft in de parameter " graaf " op te nemen , terwijl de " - s " switch vertelt het commando om de tijdstempel op te nemen voor " count " hop . Dit is ook goed voor het oplossen van problemen en het verkleinen van een probleem met het netwerk aan een specifieke hop , of router .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een statisch IP in…
·Hoe maak je een Switch Panel Z…
·Hoe kan ik Hook Up mijn laptop…
·Hoe maak je een UTStarcom UM15…
·Hoe te Hulu Desktop Player 's …
·Hoe te Sync Bestanden verwijde…
·Computer Mediated Communicatio…
·Problemen met delen van een ne…
·Hoe meer bandbreedte gebruiken…
  Related Articles
Hoe je WAN Ping op een Linksys Router in…
Hoe je WAN Ping Block op Linksys 120N 
Hoe naar een andere computer pingen op e…
Hoe je Wireless Command Line configurere…
Hoe maak je een DSL- Box pingen naar Dra…
Hoe je Tweak Mijn Ping Wireless 
Wat is de oorzaak WiFi Ping Spikes ? 
Mijn VPN kan niet pingelen maar Mijn RDP…
Ik kan niet pingelen AS/400 Over VPN 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Broadxent DSL Modem Prob…
·Hoe te Zet een netwerkverbinding op een …
·Hoe maak je een statisch IP-adres toe aa…
·Hoe maak je een Belkin draadloze netwerk…
·Hoe het opzetten van WPA op een WRT54GL 
·Wat is mijn IP-subnetmasker ? 
·Hoe de Ethernet -kaart verbinding Bepaal…
·Averatec 5400 Series Wireless Problemen 
·Hoe maak je een Reverse DNS Lookup Voork…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com