Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Ik kan niet pingelen AS/400 Over VPN
Application System/400 beschrijft een familie van computersystemen ontwikkeld door IBM in 1988 . De vaak misbruikt term "ping " verwijst naar het verzenden van gegevens via een netwerk om te achterhalen of een bepaald apparaat is beschikbaar voor de aansluiting . Je kunt niet pingen AS/400 als zodanig , maar u kunt een hardware component in een AS/400 systeem pingen . Een virtual private network stelt externe gebruikers toegang krijgen tot een lokaal netwerk via het internet . AS/400

Als een gezin van midrange zakelijke computers , AS/400 werken in een verscheidenheid van configuraties , waaronder netwerkservers op pc's, hosts of tussenliggende knooppunten naar andere AS/400s , en externe systemen te mainframe - gestuurde netwerken . Het beschikt over het besturingssysteem software-omgeving OS/400 , die een geïntegreerde relationele database omvat . Bij gebruik als een server , kan een AS/400 apparaat worden geprogrammeerd om verbinding met het internet als een interface voor alle computers binnen het netwerk , en voor toegang op afstand uit verre locaties via een VPN .
VPN

een VPN
maakt gebruik van software voor het opzetten van de server of router in een LAN om clients op afstand via het internet in te voeren . Aan te sluiten , een externe client komt het IP-adres in zijn browser , gaat vervolgens door een user ID en wachtwoord . In sommige gevallen , de netwerkbeheerder software op de computer van de klant wordt geïnstalleerd met een pictogram dat de gebruiker kan klikken om zijn ID en wachtwoord in te voeren . Noch type command pings een AS/400 netwerk , maar beide pogingen om een verbinding tot stand . Als u geen verbinding tot stand kan brengen , dan kunt u het netwerk pingen om te zien of het beschikbaar is .
Ping

Een ping stuurt vier pakketten van informatie aan vaststellen van de beschikbaarheid van een inrichting . Indien beschikbaar , uw computer geeft de respons gegevens , die numeriek IP- adres van het apparaat bevat , de hoeveelheid tijd die elk pakket nam om de rondvaart maken, de snelste , langzaamste en gemiddelde tijd van de pakketten , en een verslag als er pakketjes verloren . Als een pakket niet binnen 128 milliseconden , het display rapporten reageert, 'Time- out . "Je kunt apparaten binnen een LAN pingen , of van het ene netwerk naar het andere over een eigen Wide Area Network of via internet .

Ping AS/400 Over VPN

om een ​​AS/400 server of router via VPN pingen , moet u verbonden zijn met het internet , vervolgens handmatig de opdracht moet invoeren. Om de opdrachtregel te vinden in Windows 7 , klik op " Start , " enter " Run" in de zoektocht lijn , klikt u op het icoontje " Run " , voer " cmd " in de daarvoor bestemde ruimte en klik op ' OK . " op het zwarte scherm met witte letters , voert u de opdracht bij de prompt ( " > " ) . Type " ping ", een spatie en het IP -adres van de AS/400 netwerkserver , druk dan op ' Enter '. Typ bijvoorbeeld ' ping www.myas400.com . "

Pingopdracht Times out

Als het rapport op uw computer laat zien dat alle vier pakketten hebben een time-out , kan de server of router aangesloten op het internet op de AS/400 netwerk worden losgekoppeld of uitgeschakeld omlaag , of de firewall kan worden geprogrammeerd om geen toegang vanaf uw specifieke computer of gebied toestaan ​​. Er is geen manier waarop je kunt het vast van uw kant . Als je een geautoriseerde gebruiker van het AS/400 systeem , contact op met de netwerkbeheerder . Als je niet een geautoriseerde gebruiker , probeert in te voeren kan worden opgevat als hacking , en je kon strafrechtelijk vervolgd .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe het opzetten van SonicWALL…
·Verbinding maken met een VPN V…
·Mijn VPN kan niet pingelen maa…
·VPN Tunneling Protocol 
·SonicWALL VPN Client Removal T…
·Hoe maak je een Sonicwall VPN …
·Hoe maak je een VPN Remote com…
·Proxy Vs . VPN Speed ​​
·Hoe maak je een VPN -netwerk t…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
  Netwerken Articles
·Hoe de Range van een draadloze thuisnetw…
·Hoe te Turn over een geïntegreerd Wirel…
·Hoe controleert u de Downstream Speed ​​
·Hoe te Windstream Problemen 
·Hoe maak je een inbelmodem aan de slag o…
·IP Traffic Monitoring tools 
·Wat is een computer -modem ? 
·Hoe te Iexplore voor Free Fix 
·Hoe maak je een Westell DSL Modem Setup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com