Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
IP Traffic Monitoring tools
Het Internet Protocol ( IP ) is de belangrijkste manier waarop computers communiceren via het internet . Het is de manier waarop data wordt overgedragen van de ene bron naar de andere . Een internetverbinding is meestal bestaat uit zowel het IP en Transmission Control Protocol ( TCP ) en het netwerk wordt gewoonlijk aangeduid als TCP /IP . IP traffic monitoring houdt toezicht op hoe goed datapakketten zich verplaatst in uw netwerk . U kunt programma's gebruiken om datapakketten te vangen en te analyseren . IP Traffic Monitor

Dit programma
kunt u zowel de monitor en analyseren van uw IP-netwerk . Ook kunt u om te bepalen of uw verbinding is kwetsbaar of op dit moment worden aangevallen door virussen , hackers of schadelijke software ( malware ) . Het IP Traffic Monitor is een verborgen programma , wat betekent dat het loopt de hele tijd in de achtergrond en controleert voortdurend al je netwerkverkeer . Je kunt trekken up real - time informatie over de huidige prestaties van uw netwerk , of kunt u historische gegevens logs halen . Historische gegevens logs kunt u de huidige en prestaties uit het verleden bekeken in grafische vorm te vergelijken . Er is een gratis trial te downloaden versie van dit programma , die u toestaat om het te gebruiken voor een beperkte tijd gratis .
Iptraf

iptraf
is een Linux- hulpprogramma waarmee u om uw netwerkverkeer , inclusief informatie over inkomende en uitgaande pakketten en statistieken over uw lokale netwerk ( LAN ) -verbinding te controleren . U kunt informatie filteren op basis van bepaalde criteria en maak datalogs van vastgelegde gegevens . U kunt deze informatie gebruiken om het oplossen van eventuele problemen met de verbinding te creëren een telling van datapakketten die uw IP-netwerk wordt overdragen . Deze tool wordt aangeboden onder de GNU General Public License , wat betekent dat u dit programma kunt delen of gebruiken zonder het betalen van een licentievergoeding .
Accurate Network Monitor

de Accurate Network Monitor is voor apparaten met behulp van het Windows-platform kunt u uw netwerkverkeer te vangen en te evalueren . U kunt deze tool ook gebruiken om te bepalen of verborgen netwerkverkeer draagt ​​virussen . U kunt eindgebruiker activiteit te hebben om te bepalen of ze deelnemen aan een beperkte activiteit is . Deze tool is vooral voor IT-beheerders om dit programma te gebruiken bij het maken en testen van programma's of diensten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de beste Afstand Get met u…
·Statische IP Connection Types 
·Over draadloze hotspots 
·Hoe Hook Up twee computers op …
·Verbinding maken met een draad…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe snel veranderen een IP 
·Hoe te verbinden aan Comcast M…
·Hoe te downloaden Flash-video …
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe je IP-adressen wijzigen 
Netgear Zal niet Acquire een IP 
Hoe u een statisch IP Met DD - WRT 
Ik heb een ADSL -modem en een draadloze …
Hoe maak je een statisch IP voor een NET…
Hoe het opzetten van een statisch IP op …
Hoe je IP-adressen geven van mijn Belkin…
Hoe te Sta verkeer naar Come Through My …
  Netwerken Articles
·Computer Networking voor beginners 
·Hoe kan I Bridge een Speedstream 5200 E2…
·Hoe je alle verkeer stoppen in Windows F…
·Hoe het opzetten van een SSH- wachtwoord…
·Hoe maak je een Cable Crossover Omkeren 
·Hoe je toestaan ​​Port 2078 SSL op Micro…
·Public DNS Vs . Hosted DNS 
·Specificaties voor een Netgear FS608 8 -…
·Hoe je Administrator -wachtwoord wijzige…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com