Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Statische IP Connection Types
Internet Protocol adressen zijn nodig voor elk adres probeert te communiceren langs een router . Dit omvat alle e-mail , surfen op het web en andere internet - gebaseerde communicatie . Elk apparaat , van uw computer naar de server , moet een IP -adres . Maar deze adressen zijn niet altijd permanent of " statische " adressen . Er zijn verschillende manieren waarop statische IP adressen toepassing op moderne internetverbindingen . Statische Local Address

meeste kleine bedrijven en thuisnetwerken
hebben een router die een dynamische host- control protocol of DHCP , server draait . De DHCP-server wijst automatisch een IP-adres uit een pool van adressen elke keer dat een computer op het netwerk met een verlopen IP- verbinding probeert te maken . Deze adressen zijn ingesteld op vervallen na een bepaalde tijd . Om dit te omzeilen , eventueel netwerkbeheerders kiezen om een ​​statisch IP-adres toegewezen . U kunt dit doen door in te gaan op de netwerkinstellingen van de lokale computer en handmatig invoeren van het IP-adres , subnet mask en standaard gateway . Dit soort IP -configuratie niet verlopen .
Static DHCP IP Address Assignment

statisch toewijzen van IP -adressen biedt de mogelijkheid om te weten welke IP wordt toegewezen aan welke computer helemaal tijden . Helaas , deze set-up kan heel moeilijk zijn om het opzetten van een te beheren . Een andere optie is om een ​​statisch toegang tot de DHCP server gezet . Je hoeft alleen maar naar de media access control , of MAC , adres van de computer aansluiten bieden en geef het een bijbehorende IP-adres . Door deze statische adressen ingangen , kan een netwerk nog steeds gebruik van een DHCP-server , maar die machines met statische inzendingen zullen altijd dezelfde adressen worden toegewezen .
Static Internet IP -adressen
< br >

om te krijgen tot het internet , hoewel, internet service providers moet u een openbaar IP-adres , zichtbaar voor de wereld in het algemeen . In de meeste gevallen worden deze IP -adressen dynamisch toegewezen in een poging om het beperkte aantal publieke IP adressen beschikbaar maken aan de wereld behouden . De meeste ISP's , echter, zal verkopen u de mogelijkheid van het hebben van een of meer IP- adressen statisch toegewezen aan u . Als er meerdere IP- adressen worden toegewezen , zal uw ISP ze allemaal te leveren aan een enkele verbinding en je moet ze redirect met Network Address Translation of NAT .
Bij statische IP -adressen zijn nodig

statische IP-adressen
zijn niet altijd nodig voor de communicatie . Standaard internetverbindingen maken gebruik van een methode genaamd poort adres vertaling, of PAT , die het mogelijk maakt een enkel publiek IP-adres aan vele computers tegelijk te dienen met alle internetdiensten meestal nodig . De enige keer dat een statisch IP-adres nodig is wanneer een computer of apparaat biedt een dienst aan de computer op een netwerk of het internet . Een webserver , bijvoorbeeld , moet een consistente IP-adres hebben om een domeinnaam dienst toegang te worden gegeven . Een mailserver is een ander voorbeeld waar de computer nodig om beide te vinden andere servers en worden gevonden door andere servers .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn TDS -en DNS -instelli…
·Hoe maak je een Ping Script Ma…
·Voors en tegens van Web Hostin…
·Hoe maak je een aantal website…
·Hoe kan ik dit oplossen buffer…
·Hoe links Van omleiden Stop 
·Hoe kan ik Flash Player Bestan…
·Hoe kan ik mijn eigen Proxy Tu…
·Wat zijn de minimale vereisten…
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe je IP-adressen wijzigen 
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe je het wachtwoord wijzigen voor uw b…
Hoe maak je een Wi - Fi Connection Lock 
Hoe het opzetten van een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Syncplicity Vs . Mozy 
·Hoe je de router instellingen te wijzige…
·Hoe maak je een statisch IP-adres verber…
·Hoe u uw router gebruiken als een WiFi C…
·Wat omhoog komt op de Caller ID Wanneer …
·Wat is het dat computers in staat stelt …
·Hoe te installeren van een Cat - 6 Patch…
·Wat zijn de voordelen van Mobile Databas…
·Toegang geweigerd Wanneer Netwerken mijn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com