Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is het dat computers in staat stelt om te communiceren via radiogolven ?
Computers kunnen verzenden en draadloos ontvangen van gegevens via radiogolven in een configuratie bekend als een draadloos lokaal netwerk wanneer uitgerust met een router en draadloze ontvangers . Draadloze radiocommunicatie gebruikt elektromagnetische straling om gegevens tussen een zender en een ontvanger overdragen . Radiogolven zijn een vorm van elektromagnetische energie die werkt binnen een frequentiebereik bekend als radiofrequentie en computer communicatie is gewoon de overdracht van gegevens tussen apparaten binnen een wettelijk radiofrequentie . Draadloze

draadloze telecommunicatie technologie
gebruikt elektromagnetische golven om gegevens van de ene machine naar de andere plaats van het verzenden van de gegevens via draden of kabels te zenden. Low -powered radiogolven worden gebruikt voor gegevensoverdracht op draadloze computernetwerken omdat high-powered radiogolven communicatie is onderworpen aan overheidsregulering . Vaste draadloze technologie wordt vaak gebruikt voor het bedrijfsleven , waarbij uw computer een netwerkkaart of een draadloze ontvanger om gegevens die via een vaste router ontvangt , hoewel andere vormen van draadloze communicatie technologie , zoals infrarood , waarbij infrarood licht gebruikt , en Bluetooth , die maakt gebruik van radiogolven , worden gebruikt voor korte intermitterende communicatie .
Radio Waves

Radio golven uitstralen naar buiten vanuit een punt in een bolvormige of meer gericht conische vorm . Een radiogolf reist op een soortgelijke wijze als een rimpel naar buiten te werken op het oppervlak van het water als je drop een steentje in een vijver . Signalen kunnen worden gecodeerd in radiogolven via amplitudemodulatie of frequentiemodulatie . Deze gecodeerde signalen kunnen worden gebruikt om gegevens van een vertrekpunt naar een ontvanger , zoals draadloze kaart van een computer verzenden . De radiogolven kunnen worden versterkt en gericht als nodig is, maar ze kunnen ook door dingen zoals water en gebouwen worden geblokkeerd .
Technologie |

Wireless computertechnologie
maakt meestal gebruik van het draadloze 802.11- standaard protocol voor vaste draadloze netwerken , dat is een typische router - en - draadloze kaart WLAN setup . U kunt uw netwerk te beveiligen met dit protocol omdat het ondersteunt authenticatie , encryptie en beperkte toegang . Bluetooth-technologie maakt ook gebruik van radiogolven voor draadloze communicatie , maar het wordt meestal gebruikt voor korte afstand , intermitterende communicatie en is geschikt voor computer-naar - computer tijdelijke netwerken en persoonlijke netwerken , zoals tussen mensen in uw kantoor of voor de overdracht van een paar bestanden tussen apparaten . Bluetooth- netwerken ook telefoons en headsets in staat te stellen met elkaar te communiceren .
Overwegingen

Radiogolven kunnen worden geblokkeerd of gereflecteerd , dus je zou drastische verschillen in ontvangst opmerken door gewoon uw computer of router een paar meter te verplaatsen of naar een andere kamer . Radio-uitzendingen zijn kwetsbaar voor storingen , zodat uw draadloze verbinding kan gevolgen hebben voor andere bedrijfskritische systemen , zoals vliegtuigen en ziekenhuizen apparatuur . Draadloze communicatie bloot uw gegevens en netwerk om een inbraak risico omdat mensen je netwerk draadloos toegang als het niet beveiligd . Coderen gevoelige gegevens voordat draadloos verzenden het als een voorzorgsmaatregel .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe maak je een Mobile draadlo…
·Hoe kan ik een Netgear WG302 W…
·Ad hoc netwerk in Windows 
·Hoe je Wireless Secure maken 
·Hoe te Computers waarnemen op …
·Draadloze LAN -beveiligingsbel…
·Hoe maak je een internet serve…
·Definitie van 3G-netwerk 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe het verhogen Range Met Mobiel Breedb…
·Hoe om de Register- GPO bewerken 
·Hoe maak je een Comcast modem resetten N…
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·Hoe je draadloze kanaal van uw computer …
·Hoe te Teken op Wireless Security 
·Hoe kan ik een PS3 Wireless Set UPnP 
·Hoe het opzetten van een Ethernet- verbi…
·Hoe bepaal ik IP-adres van mijn Comcast …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com