Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Yagi antenne Specs
vernoemd naar de ingenieur die het ontworpen , een Yagi antenne ontvangt en zendt signalen . Terwijl veel Yagi antennes worden gebruikt voor televisie- en amateur- radio-ontvangst , kunt u ook gebruiken om de kracht en focus van draadloze netwerken radiosignalen te verhogen . Yagis drie hoofdelementen : een aangedreven element, dat een antenne die op de signaalbron , een reflector die een iets langere staaf achter het aangedreven element , en bestuurders welke aanvullende kortere stangen geplaatst voor het aangedreven element zijn . Element lengte

De lengten van Yagi antenne -elementen worden bepaald door de golflengte van de frequentie die de antenne is ontworpen om te stimuleren . U kunt golflengte van een bepaalde frequentie in meters vinden door diens frequentie in MHz tot 300 . Bijvoorbeeld , een 2,4 GHz draadloze signaal een 0,125 m golflengte , omdat 300 gedeeld door 2400 is gelijk aan 0,125 . De lengte van de reflector is 0,495 maal de golflengte , de lengte van de radiator is 0,473 maal de golflengte en de lengte van de eerste directeur 0.440 maal de golflengte . Voor elke bijkomende bestuurder , aftrekken 0.005 van de vermenigvuldigingsfactor . Dit betekent dat een vier - element WiFi -antenne een 0.062 m reflector , 0.060 m radiator , 0.055 m eerste directeur en 0.054 m tweede directeur zou hebben .
Element Tussenruimte

de golflengte van het signaal bepaalt ook de afstand tussen de elementen . Om de afstand tussen de radiator en de reflector en de radiator en de eerste directeur vinden , vermenigvuldig de golflengte van 0,125 . De afstand tussen de eerste radiator en elke extra radiator is groter - . 0,25 maal de golflengte
Aantal Bestuur

Het aantal bestuurders dat een Yagi antenne heeft grote invloed zijn prestaties op twee manieren . Ten eerste verhoogt transmissievermogen van de antenne tegelijkertijd waardoor het gevoeliger voor binnenkomende signalen . Ten tweede , het richt bundel van de antenne , het verminderen van de conus van de dekking . Een regelmatige omnidirectionele antenne straalt een signaal over 360 graden , terwijl een Yagi antenne balken zijn signaal in de richting wordt gewezen .
Gain en Focus

Vanuit een performance oogpunt , twee statistieken definiëren wat een Yagi antenne voor u kan doen . De gain wordt gemeten in decibel isotroop of dBi , en hoe hoger de winst , hoe krachtiger het is . Een Yagi wordt ook gewaardeerd voor de hoek van haar signaaldekking kegel . Typisch, een Yagi verhandelt off dekking breedte voor gewin . Uiteindelijk kan het geen signaal creëren dat er niet , maar het kan een bestaand signaal te nemen en te comprimeren tot een kleiner gebied dekking, effectief waardoor het meer kracht , zij het in een kleiner gebied .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Problemen met een E3000 
·Hoe maak je een Wireless PC Se…
·Wat is Wi - Fi Hotspot ? 
·Hoe je Wireless Access Monitor…
·Hoe naar Draadloos internet in…
·Problemen met een draadloze Be…
·Hoe je Wireless Lag Spikes Fix…
·Hoe te NetGear DG834G Configur…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik een externe antenne toe aan u…
Hoe maak je een WiFi Booster Antenne Bui…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Hoe maak je een Windsurf Booster Antenne…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
Hoe maak je Boost een Wi - Fi -antenne 
  Netwerken Articles
·Wat is een Modem Driver ? 
·Hoe kan ik een wachtwoord op een Linksys…
·Over Wireless Router Antennes 
·Hoe te bouwen en onderhouden van een web…
·Hoe het opzetten van een draadloos LAN-n…
·Hoe online Get Met meerdere Laptop compu…
·Hoe maak je een Mac Address Change Met R…
·Hoe kan ik installeren Wireless Router a…
·Welk type van Routing Protocol Is RIP ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com