Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik installeren Wireless Router achter DSL -modem ?
Met een DSL-modem en draadloze router , kunt u alle computers in uw huis of op kantoor verbinding met het internet zonder de rommel en het ongemak van kabels . Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor aansluiting op een computer via een RJ - 45 Ethernet-kabel , DSL-modems gemakkelijk brug met een router om meerdere computer connectiviteit te bieden via een bedrade of draadloze verbindingen . Draadloze routers bieden veel meer flexibiliteit voor kleine netwerken en zijn net zo eenvoudig te installeren als de oudere bekabelde types . Wat je
Need RJ - 45 Ethernet-kabel
DSL gebruikersnaam en wachtwoord
Draadloze router
AC -adapter voor draadloze router
Gebruikershandleiding of handleiding voor de router
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de DSL-modem uit en koppel de RJ - 45 kabel die leidt naar de DSL-modem . kopen van 2

Steek de adapter in de draadloze router en sluit de RJ - 45 kabel van de DSL-modem in de " DSL ", " WAN " of "Internet " -poort op de draadloze router .
3

Sluit andere RJ - 45 kabels aan netwerkpoorten op de router en op alle computers die bedraad netwerk verbindingen vereisen . Zelfs als je geen computers die een bedrade verbinding nodig , je moet minstens een bekabelde PC

Schakel de DSL-modem 4 en daarna de draadloze verbinding met de router te zetten met het draadloze netwerk . router . Ga naar een pc met de router verbonden met een RJ - 45 -kabel .

Schakel de computer 5 en zet hem weer aan om Windows op de nieuwe netwerkverbinding detecteert en ontvangt een IP-adres van de draadloze router .
6

Start een webbrowser op uw PC .
7

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing of handleiding van de draadloze router om de configuratie IP-adres te bepalen . In de meeste gevallen , het IP- adres " 192.168.0.1 " of iets dergelijks .
8

Voer de configuratie IP-adres van de router in de adresbalk van de browser en druk op de " Enter " -toets .
9

Voer de standaard gebruikersnaam en wachtwoord voor het draadloze router wanneer hierom wordt gevraagd en druk op de "Enter " . De gebruiksaanwijzing of handleiding bevat de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord voor de router . In veel gevallen is de standaard gebruikersnaam is " admin " of iets dergelijks . Ook het standaardwachtwoord is " password " of " 1234 . "
10

Klik op de "Setup " of " Auto Setup " link in het menu router configuratie en wachten terwijl de router wordt aangesloten op de DSL-modem en pogingen om het type verbinding te bepalen . Als de router niet automatisch verbinding maken , klik op de " DSL " of " PPPoE " type verbinding als daarom wordt gevraagd .
11

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de DSL- abonnee -service aan u toegewezen . Klik op de "OK ", " Save Changes " of " Reboot " knop op het configuratiescherm . Wacht terwijl de draadloze router opnieuw opgestart en maakt verbinding met het internet via de DSL-modem en de parameters die u hebt ingevoerd .
12

Klik op " Draadloze Instellingen " of een gelijknamige optie in het configuratiemenu . Voer informatie over uw draadloze netwerk wanneer hierom wordt gevraagd door de installatiewizard .
13

Sluit de webbrowser en start deze opnieuw . U kunt nu surfen op het internet met behulp van de draadloze router . Sluit draadloze computers op de router als dat nodig is.

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Samsung Modem …
·Hoe maak je een Modem Riser Ca…
·How to Set Up een Wireless Gat…
·Hoe maak je een SpeedStream 51…
·Hoe kan ik herstellen mijn WEP…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe kan ik een Dell interne mo…
·Hoe een Airtel DSL -modem verb…
·Hoe maak je Stuur een fax met …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·iPhone : Pings & Firewalls 
·Hoe de bandbreedte van een Home Network …
·Hoe maak je een analoge Satellite Dish B…
·Hoe kan ik lezen Mijn Charter Email From…
·Hoe je ADSL snelheid te verbeteren 
·Hoe snel is 10 Gigabit ? 
·Hoe te Netgear configureren 
·Wat is een Telecom Specialist ? 
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontvanger te ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com